Ajankohtaista

Laajennamme digitaalisen ulkomainonnan verkostoamme – yhteistyö Medialiigan kanssa käyntiin

PunaMusta Oy ja Medialiiga Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka laajentaa PunaMustan tuotevalikoimaa Tampereella entisestään. Samalla käynnistyy myyntiyhteistyö Medialiigan digitaalisten tienvarsitaulujen osalta.

Yhteistyön myötä verkostoomme tulee 12 uutta tienvarsitaulua Pirkanmaalle. Tienvarsitaulut täydentävät Tampereen Keskustorin ja Tampereen Ratikan diginäyttötarjontaamme merkittävästi ja tarjoaa asiakkaillemme vaikuttavaa lisänäkyvyyttä.

Medialiigan toimitusjohtaja Antti Vääri odottaa mielenkiinnolla kahden kotimaisen toimijan yhteistyötä:

– Hyvin nopeasti keskustelujen käynnistyttyä kävi ilmi, että lähtökohdat monipuoliseen yhteistyöhön ovat erinomaiset. Tampereen Keskustorin mainospinnat täydentävät hienosti tienvarsitaulujemme verkostoa ja Ratikoiden näyttöjen myötä tavoitamme meille uudenlaisen kohderyhmän. Näitä tuotteita on ilo lähteä esittelemään asiakkaillemme.

PunaMustan asiakkuusjohtaja Timo Peltoniemi näkee Medialiigan tienvarsinäyttöjen mahdollisuudet:
​​​​​​​- Näen, että molempien toimijoiden osalta tuotevalikoiman laajentuminen tuo huomattavaa hyötyä. Suuret digitaaliset tienvarsitaulut ovat sopivasti nykyistä mediatarjontaamme täydentävä tuote, jossa näen merkittävän potentiaalin. Kahden kotimaisen toimijan yhteistyö on tietysti myös aina hieno asia.

Lisätiedot:

Antti Vääri
toimitusjohtaja, Medialiiga Oy
antti.vaari@medialiiga.fi
050 338 3161

Timo Peltoniemi
asiakkuusjohtaja, PunaMusta Oy
timo.peltoniemi@punamusta.com
040 774 1277

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia