Ohittamaton kaupan media kaikkien iloksi

Innovatiivisten kauppa­markkina­paikkojen kehitys

Retail media muuttaa mainonnan pelikenttää tarjoten ainutlaatuisen yhdistelmän monikanavaisia ympäristöjä. On selvää, että kaupan mediasta tulee kasvamaan yksi kiinnostavimmista markkinointialustoista lähivuosien aikana. Retail median toimijoiden on kuitenkin selätettävä uuteen kaupan mediaan liittyvät haasteet luodakseen kokonaisuuden, joka hyödyttää niin kauppaa, brändiä kuin asiakastakin.

 • Digitalisoituva toimintaympäristö on nopeasti muuttuva, erittäin kilpailtu ja datakeskeinen.
 • Asiakkaat odottavat yhä henkilökohtaisempaa lähestymistapaa, ja yritysten täytyy sopeutua jatkuvasti muuttuviin markkinatrendeihin.
 • Monikanavaisten kampanjoiden yhteneväinen toteutus ja asiakaskokemuksen hallinta on haastavaa.
 • Yrityksillä on paine pysyä ajan tasalla asiakasdatassa, tuotetarjonnassa ja -tiedossa, sekä uuden teknologian hyödyntämisessä.
Piirretty toimistoympäristö, jossa ihmiset tekevät iloisena yhteistyötä.

Tulevaisuuden kaupan median kumppanisi

PunaMusta Medialla on merkittävä asema Retail median kasvun mahdollistajana. Ainutlaatuinen palvelukyvykkyytemme ja ymmärryksemme asiakaskentässä tekevät meistä luotettavan strategisen kumppanin tulevaisuuden kaupan alan tekijöille. Retail median monikanavaisissa ympäristöissä uskomme vahvasti kokonaisuuden hallintaan arvon luomiseksi. Yksittäiset toteutukset, tekniikat tai sovellukset eivät luo Retail median voittajaa vaan sen tekee prosessi, joka pystyy tuottamaan hallitusti niin keskitettyä kuin myös personoitua markkinoinnin vaikuttavaa viestintää. Tavoitteenamme on luoda älykkäästi hallinnoitu ja ohjattu monimuotoinen mediaympäristö yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Tavoitteenamme on avata ovia laajemmalle yhteistyölle erilaisten Retail median toimijoiden kanssa. Olemme valmiina luomaan yhdessä jotain poikkeuksellista kaupan maailmaan.

Ratkaisumme toiminta­ympäristön muutokseen

MIM (Marketing Information Management) -ratkaisu tarjoaa ratkaisun kaupanalan toimintaympäristön haasteisiin, joiden keskiössä on jatkuvasti muuttuva markkinadynamiikka ja asiakaskäyttäytyminen.

Ylivoimainen myymälämarkkinoinnin ja Retail median informaatiologistiikan hallinta luo ylivoimaista kilpailuetua.

 • Informaatiologistiikan uudelleenmuotoilu MIM-ratkaisu integroi eri lähteistä saatavan datan yhteen, tehokkaasti ja järjestelmällisesti. Se varmistaa informaation nopean saatavuuden ja paremman laadun, jotka mahdollistavat johdonmukaisuuden päätöksenteossa.
 • Automaation maksimointi MIM-ratkaisu hyödyntää automaatioteknologioita, kuten tekoälyä ja koneoppimista, rutiinitehtävien suorittamiseen. Tämä mahdollistaa nopeamman reagoinnin muutoksiin, ilmiöihin ja kilpailukenttään samalla vähentäen manuaalista työtä.
 • Näkyvyyden parantaminen MIM-ratkaisu tarjoaa visuaalisen modulaariset dashboardit, jotka tekevät tiedosta helposti tulkittavaa ja saavutettavaa. Visualisointi parantaa läpinäkyvyyttä ja mahdollistaa datan hyödyntämisen strategisessa suunnittelussa.
 • Vaikuttavuuden lisääntyminen MIM-ratkaisu auttaa tunnistamaan ja kohdentamaan markkinointitoimenpiteitä tehokkaammin, perustuen lähtödataan, MIM-logistiikkaan ja tarkkaan asiakastietoon. Se tehostaa markkinointikampanjoita, parantaa asiakaskokemusta ja lisää sitoutumista.
 • Kannattavuuden parantuminen Tehokkaamman informaation hallinnan ja markkinoinnin monikanavaisen automaation kautta MIM pienentää kustannuksia samalla kun se lisää myyntiä ja asiakasuskollisuutta.

Luotamme vahvasti yhdessä tekemiseen ja arvoa tuottavaan kumppanuuteen.

Luodaan yhdessä kaupan medialle tulevaisuuden ekosysteemi, jossa kaikki voittavat.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille yhteystietosi ja asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä

Roope Ropponen, Retail median kehitysjohtaja, PunaMusta Media

Me olemme PunaMusta Media Oyj

 • Kotimainen digitaalisen liiketoiminnan, näkyvyyden, median ja painamisen ammattilainen, työllistämme Suomessa noin 800 osaajaa.
 • IT-osaajia n. 150 henkilöä.
 • Konsernin liikevaihto 133,5 miljoonaa euroa (2022).
 • Alamme vastuullisin toimija. Olemme sitoutuneet Pariisin ilmastosopimuksen mukaisiin SBT-tavoitteisiin.
 • Arvolupauksemme: Vaikuttavia asioita. Hyvien kanssa. Ilmiömäisesti.

Ajankohtaista

Merkittäviä askelia Retail median kasvun mahdollistajana

Olemme uuden äärellä. Moni asia on muuttunut tällä vuosikymmenellä laajemmin ja nopeammin kuin kukaan olisi voinut odottaa. Tuntuu, että olemme olleet koko ajan uuden, eikä aina vain hyvän, äärellä. Onneksi toivo elää uuden hyvän puolesta ja ainakin omalla kohdallani todella paljon voimakkaammin kuin pitkään aikaan…

Palvelut