Referenssit

Katalogin ilmestyminen tuo asiakasryntäyksen Oikeiden lelukauppojen myymälöihin

Oikeat lelukaupat on suomalaisten leluliikkeiden muodostama allianssi, johon kuuluvat Leluliike Casagrande, Lelukauppa Partanen sekä Helsingin Stockmannin, Riihimäen ja Tampereen Pienet Lelukaupat. Vuonna 2020 perustettu allianssi on kolmen hyvän ystävän yhteistyön tulos, jossa ajatuksia ja ideoita vaihdetaan aktiivisesti. Lelukauppojen pääkohderyhmä on luonnollisesti lapsiasiakkaat, mutta myös aikuiset löytävät kaupasta muun muassa pala- ja lautapelejä sekä party-puolen juhlatarvikkeita. Yhtenä asiakaskuntana ovat myös aikuiskeräilijät.

Lelulehden ilmestyminen aloittaa myymälöiden joulusesongin

Lelukauppojen yhtenä markkinoinnin kulmakivenä toimii painettu lelulehti, jossa esitellään kauden suosikkituotteita. Lehti ilmestyy kerran vuodessa juuri ennen joulumyyntiä, joka on lelumyynnin sesonkiaikaa.

Visuaalisesti mielenkiintoinen, sarjakuvaformaattiin rakennettu lehti kiinnostaa lapsia pitkään ja sitä säilytetään usein kodeissa hartaasti. Sarjakuvaformaatti tuo myös tunnistettavuutta brändille, joka onkin kasvanut tasaisesti vuosi vuodelta.

Lehden ilmestyminen huomataan välittömästi liikkeiden ovilla, sillä painettu katalogi tuo asiakkaita myymälöihin sankoin joukoin. Myös liikkeisiin tulevien yhteydenottojen määrä kasvaa huomattavasti ja myyntimäärät nousevat tiukkaan nousuun. Useimmiten lehdessä esitellyt tuotteet myydään liikkeistä nopeasti loppuun.

Tuotteet esitellään lehdessä hauskan sarjakuvaformaatin avulla.

Ammattitaitoinen taittotyö takaa laadukkaan lopputuloksen

Lelulehden tekeminen on pitkä prosessi, joka aloitetaan jo vuoden vaihteessa – valmis lehti postitetaan asiakkaille lokakuussa. Lehdessä on viime vuosina ollut kasvusuunta niin sivu- kuin jakelumäärissä. Seuraavaan lehteen onkin tulossa ennätykselliset 48 sivua ja sen jakelu tulee olemaan 750 000 kappaletta.

Painamisen ja jakelun lisäksi lehti myös taitetaan PunaMustan sisältö- ja suunnittelupalveluissa. Graafisena suunnittelijana työskentelevän Meri-Kukka Okkosen taidokkaaseen kädenjälkeen lelulehtien taittamisessa on luotettu jo useiden lehtien ajan.

– Viimeisimmän lelulehden tilausprosessi PunaMustan kanssa meni mutkattomasti, vaikka projektin aikana aina pieniä muutoksia tuleekin esimerkiksi kirjoitus- tai hintavirheiden sekä tuotemuutosten osalta. Se kuitenkin kuuluu prosessiin. Saimme aina nopeasti vastaukset ja homma eteni jatkuvasti oikeaan suuntaan, kertoo Lelukauppa Partasen yrittäjä Minna Kunnasluoto.

– Lopputulos oli juuri sellainen kuin halusimme! Toki lelulehden tekeminen on jatkuvaa kehittämistä asiakaspalautteiden pohjalta. Seuraavasta lehdestä tulee taas entistä parempi, iloitsee Kunnasluoto.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää referenssejä