Mediamyynti

Mediamyynti

Mainostamalla Tampereen Ratikassa ja digitaalisilla ulkonäytöillä tavoitat Tampereen seudun asukkaat ja matkailijat näkyvästi! Vaikuttavat Ratikoiden kokoteippaukset ja diginäytöt sekä keskeisillä sijainneilla erottuvat digitaaliset ulkonäytöt vangitsevat jokaisen ohikulkijan katseen sekä takaavat kaupallisesti tehokkaat kampanjat.

Aineisto-ohjeet

Katso Ratikan kokoteippausten ja diginäyttöjen sekä digitaalisen ulkomainonnan aineisto-ohjeet Mediamyynnin sivuilta.

PunaMusta on vastuullinen markkinointikumppani  

Kiitos, kun valitset vastuullisesti. Me PunaMustalla olemme tehneet kovasti töitä pienentääksemme omaa hiilijalanjälkeämme. 100-prosenttisesti hiilineutraalit painotuotteet ovat erikoisuutemme ja ympäristövastuu keskeinen arvomme. Meidän kanssamme toimiessasi ympäristöasiat on aina huomioitu niin tuotteissa kuin arvoketjussakin, ja opastamme asiakkaitamme ympäristövastuullisiin valintoihin.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.