Ulkoistettu tiimi käyttöösi  

Palvelumme mukautuvat aina tarpeesi mukaan. Voit tilata meiltä sisällöntuotantotyön tai taittopalvelun ulkoistettuna palveluna. Saat ammattilaiset käyttöösi esimerkiksi omiin toimitiloihisi työskentelemään ympäri vuoden tai kiirehetkien tueksi.

Ulkoistettu tiimi tukenasi tarpeen mukaan

Voit ulkoistaa sisältö- ja suunnittelutyön ulkoistetulle tiimillemme vuoden ympäri. Halutessasi saat tiimimme työskentelmään yrityksesi toimitiloihin osaksi päivittäistä arkeanne. Voit käyttää ulkoistettua tiimiämme myös yksittäisiin tarpeisiin sisäisen tiimisi kiirehetkien tueksi. Tämä on mainio ratkaisu silloin, kun haluat varmistaa tietyn julkaisun aikataulun tismalleen, sillä vaikkapa sairastapausten varalta meiltä löytyy aina tekijä työllesi.

Hoidamme sopimuksen mukaan sisällöntuotannon ja taittopalvelut muun muassa aikakauslehtiin, asiakaslehtiin ja järjestölehtiin sekä suorajakeluihin. Palvelumme sisältää valintasi mukaan koko tuotannon alusta loppuun tai vain tiettyjä tuotantoketjun osia kuten suunnittelun, painon tai jakelun. Lisäksi palvelemme kekseliäiden digimateriaalien suunnittelussa.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin keskustellaan räätälöidystä palvelusta. Sisältö- ja suunnittelupalvelumme ovat käytettävissäsi niin laajempien kokonaisuuksien suunnittelussa kuin yksittäisissä sisältötöissä. 

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.