Yritys

Me autamme brändiäsi erottumaan näyttävästi – ja vastuullisesti! Palvelemme sinua henkilökohtaisesti ja autamme löytämään oikeat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

PunaMusta Oy on yritysnäkyvyytesi vastuullinen markkinointikumppani 

Me autamme brändiäsi erottumaan näyttävästi – ja vastuullisesti! Palvelemme sinua henkilökohtaisesti ja autamme löytämään oikeat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Palvelemme sinua muun muassa aikakaus- ja sanomalehtien, mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien suunnittelussa, sisällöntuotannossa ja painamisessa, suurkuva-, näkyvyys- ja valaistusratkaisuissa sekä digitaalisen näkyvyyden ja brändinhallinnan ratkaisujen tarjoajana. Lisäksi vastaamme Tampereen Ratikan teippausten ja diginäyttöjen sekä digitaalisten ulkoratkaisuiden mediamyynnistä. 

Toimintamme pohjalla on vastuullisuus ja ympäristö.

PunaMusta Oy:n toimitusjohtajana toimii Jari Avellan. 

PunaMusta Oy on osa kotimaista näkyvyys-, paino- ja digitaalisen liiketoiminnan konsernia PunaMusta Media Oyj:ta, jonka palveluksessa on noin 720 alan osaajaa. Konsernin liikevaihto on 133,9 Meur (2023). 

Monipuoliset palvelumme ovat markkinointisi tukena

PunaMusta Oy:n lisäksi PunaMusta-yritysperheeseen kuuluvat tapahtumien ja yritysnäkyvyyden ratkaisujen ammattilainen PunaMusta Coloro, valaistusten ja digitaalisten näyttöratkaisujen osaaja PunaMusta Profilight, verkkopalveluiden ja digitaalisen palvelukehityksen moniosaaja Exove sekä tuotetiedon hallinnan supertähti RockOn. 

Rakenna onnistunut brändinäkyvyys kanssamme

Meiltä saat visuaaliset messuosastot, suurkuvaratkaisut sekä kaikki markkinoinnin materiaalit suuriinkin yleisötapahtumiin, jotta brändisi näkyy asiakkaillesi juuri halutulla tavalla. Meidän avullamme brändäät myös myymälät sekä muut asiakastilat huolellisesti ovelta kassoille asti houkuttelevalla sisustuksella ja myymälämarkkinoinnin ratkaisuilla. Nämä kaikki näkyvyys- ja tapahtumamarkkinointipalvelut sinulle tarjoaa PunaMusta Coloro.

Näyttävät ja elämykselliset tapahtumat ovat erikoisalaamme

Olemme valmiina toteuttamaan yrityksellesi rohkeat ja elävät kuvapinnat sekä valaistukset kaikenlaisiin tapahtumiin ulko- ja sisätiloihin. Meidän avullamme voit herättää rakennusten ulkoseinät eloon videoprojisoinnin keinoin ja saada brändisi näkymään festariyleisölle jättiscreenien näytöillä. Visualisoinnit julkisiin tiloihin sekä tapahtumatekniikan jättinäyttöineen ja valaistuksineen yritysperheessämme toteuttaa PunaMusta Profilight.

DIGITAALISIA PALVELUITA JA RATKAISUJA, JOTKA MUUTTAVAT MAAILMAA

Meiltä saat ohjelmistot, joissa analyyttisyys ja teknologiaosaaminen yhdistyvät inhimilliseen ymmärrykseen. Luomme digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla taistella digiturhautumista vastaan. Tarjoamme palveluita, joilla on välitön vaikutus liiketoimintaasi yhdistämällä asiakasymmärryksen, datan ja teknologian. Tähän suhtaudumme intohimolla ja suunnittelemme ratkaisumme aina ihmisiltä ihmisille.

Voiko koodaaminen olla vastuullista? Mitä on vihreä IT? Miten lasketaan verkkosivujen hiilijalanjälki? Jos nämä asiat kiinnostavat ja haluat olla mukana tekemässä energiatehokkaampia ohjelmistoja ja verkkosivuja, kumppanisi on yritysperheemme ketterä tulevaisuusvisionääri, Exove.

YLIVOIMAISTA TUOTETIEDON HALLINTAA JA VARMUUTTA ARKEEN

Tarjoamme käyttöösi myyntiä ja markkinointia tukevan tuotetiedon keskitetyn hallintajärjestelmän, jolla keräät kaikki tuotetiedot yhteen paikkaan, rikastat niitä ja jaat halutessasi vaivatta eri kanaviin, kuten verkkosivuille, verkkokauppoihin ja asiakkaiden sisäisiin järjestelmiin. Keskitetty tuotetiedon hallinta parantaa tuotetietojen laatua ja säästää samalla rahaa, aikaa ja vaivaa. Yritysperheemme rokkaavin jäsen RockOn Oy tarjoaa PIM-järjestelmän lisäksi ratkaisuja esimerkiksi mobiilisovellusten ja verkkokauppojen kehittämiseen sekä erilaisiin integraatioihin.

Tutustu näyttävimpiin toteutuksiin ja toimivimpiin kokonaisuuksiin.

Jaa

Teet vastuullisen valinnan valitsemalla meidät kumppaniksesi

Me PunaMustalla olemme sitoutuneet olemaan alamme vastuullisin toimija. 100-prosenttisesti hiilineutraalit painotuotteet ovat erikoisuutemme ja ympäristövastuu keskeinen arvomme. Olemme pienentäneet omaa hiilijalanjälkeämme jo useilla kymmenillä prosenteilla.

Paino- ja suoramarkkinointipalvelut

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi paino- ja suoramarkkinointipalvelut aikakaus- ja sanomalehdistä hyllypuhujiin.

Sisältö- ja suunnittelupalvelut

Palvelemme suunnittelutarpeissasi printtimateriaalista digitoteutuksiin, huomioiden myös saavutettavuuden.

Brändinhallinta ja digitaaliset palvelut

Brändinhallintapalvelu, verkkopalvelut, -kaupat ja -analytiikka, digitaaliset näytöt ja arkistojen digitoinnit – kaikki meiltä.

Tapahtumien, tilojen ja ulkomainonnan näkyvyysratkaisut

Meiltä hoituvat promoständit, mainos julkisivuhuputukseen, lentokoneen teippaus tai LED-mainokset hallin jäähän.

Markkinointi- ja varastointilogistiikka

Varastoimme puolestasi esitteet, messuseinät ja jakotavarat. Tilaat niitä tarpeesi mukaan ja näet varaston tilanteen reaaliaikaisesti.

Mediamyynti

Ratikka ja Keskustorin diginäytöt ovat huomionarvoisia mainospaikkoja, joilla tavoitat Tampereen seudun asukkaat tehokkaasti.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.