Lanseeraukset ja juhlat

Kun on juhlan aika, tilaisuuden suunnitteluun ja toteuttamiseen kannattaa panostaa. Olemme oikea kumppani toteuttamaan yrityksellesi visuaalisesti onnistuneet tapahtumat tuotelanseerauksista kaiken kokoisiin yritysjuhliin ja asiakastilaisuuksiin. 

TEE KANSSAMME ONNISTUNEET YRITYSJUHLAT JA TILAISUUDET

Otamme haltuun suuret juhlatilat sekä ulkoilmatapahtumien näyttävät lavasteet, jotka varmasti keräävät huomion. Pääset toteuttamaan kanssamme unohtumattomat tilaisuudet, joiden visuaalinen ilme on huoliteltu alusta loppuun saakka diginäyttöjä ja valaistusta myöten. Varmista kanssamme näyttävät massatapahtumat, seminaarit, avajaiset ja gaalat.

Toteutamme ammattitaidolla muun muassa:
  • juhlatilan visuaalisen ilmeen
  • kuvaheijastukset ja videoprojisoinnit
  • visuaaliset seinä-, lattia- ja kattorakenteet
  • juhlatilan diginäytöt
  • valaistukset.

Villitkin visiot käyvät toteen

Sisätiloihin saamme luotua erilaisia tuotteiden ja brändien viestejä ja visuaalisia ilmeitä vaikka koko seinän täydeltä valaistuna, jolloin ne toimivat elämyksellisinä taustoina juhlatilassa. Myös elävä kuvapinta voi toimia seinä-, lattia- tai kattorakenteena, ja tämä jos mikä antaa upean vaikutelman juhlaasi.

Kun haluat järjestää tapahtuman näyttävästi jo ulkoa päin, saamme rakennusten ulkoseinät elämään liikkuvilla kuva- tai videoprojisoinnilla. Mikäli juhlatila kaipaa rakenteellista kohennusta, rakenteiden ja tilojen muotoa voidaan hävittää tai korostaa. Tämä antaa mahdollisuuden myös villeimpien visioiden toteuttamiseen ja saa asiakkaasi ihastumaan. Näin rakennusten ulkoseinät heräävät eloon!

Tämän palvelun PunaMusta-yritysperheessä tarjoaa PunaMusta Coloro.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Muut näkyvyysratkaisumme kootusti