Ajoneuvoteippaukset

Ajoneuvoteippaukset

Ajoneuvoteippaukset ovat kustannustehokas tapa levittää brändisi sanomaa. Saat meiltä näyttävät ja erottuvat ajoneuvoteippaukset avaimet käteen periaatteella suunnittelusta asennukseen. Laadukkaat teippaukset kääntävät katseet ja säilyvät tyylikkäinä pitkään.

AJONEUVOT OVAT TEHOKASTA MAINOSPINTAA

Ajoneuvojen teippaus on tehokas tapa toteuttaa markkinointia, kun voit valjastaa vaikka koko nykyisen autokantasi mainospinta-alaksi. Mitä enemmän teipattuja ajoneuvoja on liikenteessä, sitä enemmän saat näkyvyyttä yrityksellesi – jopa tuhansia silmäpareja päivässä. Meidän kanssamme toimiessasi voit varmistua siitä, että hoidamme projektisi suunnittelusta toteutukseen ja seurantaan sen eri vaiheissa. Suunnittelemme tarvittaessa esimerkiksi ilmeenmuutosprojektin aikataulun yhteistyössä kanssasi. Lisäksi asiantuntijamme voivat tarjota kattavan ja räätälöidyn takuun, joka suojaa sinua odottamattomilta kustannuksilta kaikissa vaiheissa. 

Tehdään yhdessä ajoneuvokannastasi liikkuvaa mainospintaa. Kerro meille minkälaiset kulkupelit haluat teipata, me autamme. Saat meiltä kaikkien ajoneuvojen kuten rekkojen, ratikoiden ja lentokoneiden teippaukset ammattilaistemme asentamina.

Ammattilaistemme hoitamana saat meiltä:
  • autojen, rekkojen, bussien ja muiden kulkuneuvojen teippaukset
  • projektin aikataulutuksen, suunnittelun, toteutuksen ja seurannan
  • asiantuntijamme myöntämän kattavan takuun. 

Tämän palvelun PunaMusta-yritysperheessä tarjoaa PunaMusta Coloro.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Muut näkyvyysratkaisumme kootusti