Julkaisuautomaatio

Aina ajantasainen tuotetieto suoraan datalähteestä taittoon. Julkaisuautomaatio tehostaa taitto- ja julkaisutyötä, vähentää virheitä ja tuo merkittävää työajan säästöä suunnittelijalle.

Julkaisuautomaatiolla tuottavuutta ja tehoa taittotyöhön

Taittamisen automatisointi vapauttaa resursseja ja tekee erityisesti tuoteluetteloiden ja hinnastojen aikaavievästä, manuaalisesta taittotyöstä tuottavampaa, kun tuotedata voidaan linkittää vaivatta suoraan valitusta datalähteestä taittopohjaan.

Toteutamme muun muassa:
  • tuoteluettelot
  • hinnastot
  • esitteet
  • tarjouslomakkeet

Aina ajantasainen tuotetieto taittoon suoraan datalähteestä

Julkaisuautomaatiossa ajantasainen tuotetieto linkitetään taitto-ohjelmalla tehtyyn julkaisuun suoraan datalähteestä. Lähde voi olla esimerkiksi tuotetietojärjestelmä, Excel-taulukko tai vaikkapa verkkokaupan tietokanta. Työnkulku tehostuu, kun suunnittelijan käytössä on yhteneväinen, ajantasainen ja rikastettu tuotedata kanavasta ja formaatista riippumatta.

Automaation avulla aikaa vapautuu varsinaiseen suunnittelutyöhön, kun tuotetiedon manuaaliseen muokkaamiseen ei tuhraudu tunteja. Automaattitaiton käyttö ei kuitenkaan sido suunnittelijan käsiä, sillä julkaisua voi mainiosti muokata koko prosessin ajan. Alkuperäiseen tuotetietoon tehdyt muutokset päivittyvät napin painalluksella julkaisuun tehtyjen muutostöiden jälkeenkin. Myös linkki tuotedataan säilyy taittotiedostoon tehdyistä muutoksista huolimatta.

Tämän palvelun PunaMusta-yritysperheessä tarjoaa Exove.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Head of Publishing Automation

Tero O. Nieminen

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.