Tuotetiedon hallinta -PIM

Keskitetty tuotetiedon hallinta säästää aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Järkevällä tuotetiedon hallinnalla vapautat arjen resursseja merkityksellisempään toimintaan, parannat tuotetietojen laatua ja varmistat yhtenäisen asiakaskokemuksen kanavasta riippumatta.

Ylivoimaista tuotetiedon hallintaa ja varmuutta arkeen

Tuotetiedon keskitetty hallintajärjestelmä PIM tekee manuaalisen tuotetietojen keräystyön puolestasi ja kokoaa hajallaan olevat tiedot yhteen paikkaan, kaikkien käyttäjäryhmien saataville. PIM-järjestelmän avulla tuotetietoa voidaan myös rikastaa ja jakaa automaattisesti eri kanaviin. Toimivalla tuotetietojen hallinnalla sujuvoitat yrityksesi sisäisiä prosesseja ja tuot varmuutta arjen tekemiseen.

Tuotetiedot haltuun tehokkaasti

Useassa järjestelmässä (esim. ERP, CRM, Excel) ja jakelukanavassa hajallaan olevan tuotetiedon ylläpito on työlästä. Kun muutokset pitää tehdä manuaalisesti useaan paikkaan, virheiden määrä kasvaa ja tuotetiedon laatu kärsii, rutiinityön määrästä puhumattakaan. Keskitetyllä, myyntiä ja markkinointia tukevalla PIM (Product Information Management) tuotetiedon hallintajärjestelmällä keräät kaikki tuotetiedot yhteen paikkaan, jossa niitä voidaan helposti myös rikastaa ja jakaa automaattisesti eri kanaviin, kuten verkkosivuille, verkkokauppoihin ja asiakkaidesi sisäisiin järjestelmiin.

Käytössämme on Akeneo, markkinoiden paras tuotetietojen hallintajärjestelmä, jolla kaikkia tuotetietoja voidaan hallita helposti ja tehokkaasti yhdessä paikassa. Tuotetiedon hallintajärjestelmä tarjoaa myös rajapinnat eri järjestelmille tarvittavien tuotetietojen hakuun.

Yhtenäinen tuotetieto luo erinomaista asiakaskokemusta

Keskitetty tiedonhallinta yhdenmukaistaa tuotteiden tiedot niin verkossa kuin katalogeissakin. Rikastetuilla tuotetiedoilla autat asiakasta ymmärtämään tuotteen tai palvelun todelliset hyödyt, inspiroit ja tuet ostopäätöksen syntymistä. Laadukkailla tuotetiedoilla myös parannat tuotteen näkyvyyttä hakukoneissa.  

Tarjoamalla ajantasaista ja yhtenäistä tuotetietoa kanavasta riippumatta, vahvistat yrityksesi brändimielikuvaa ja luot samalla erinomaista asiakaskokemusta. 

Tämän palvelun PunaMusta-yritysperheessä tarjoaa RockOn.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.