Digitaaliset näytöt​

Liikkuvan kuvan avulla luot hetkiä, jotka kiinnittävät ohikulkijan katseen ja auttavat yritystäsi erottumaan. Diginäyttöjemme avulla herätät kohderyhmäsi huomion, olipa tarkoituksena tehostaa myyntiä ja markkinointia tai hyödyntää digitaalisia näyttöjä osana esitystä, informointia tai opastamista.

Led-näytöillä kirkkaasti tehokkaampaa viestintää

Digitaalisten näyttöjen avulla voit toteuttaa viestintää kustannustehokkaasti toimitiloissa, tienvarsissa, tapahtumissa, myymälöiden ulkopinnoissa tai kauppakeskuksissa. Saat meiltä käyttötarkoituksesta riippuen kiinteät tai helposti siirreltävät led-screenit niin sisä- kuin ulkotiloihinkin useassa eri koossa. Helposti siireltäviä led-näyttöjä voi hyödyntää esimerkiksi tapahtumissa opastukseen ja esityksien striimaamiseen.  

Luomme vaikuttavaa viestintää muun muassa näillä palveluilla:
  • Led-screenit toivomassasi koossa
  • Näyttöjen asennus ja huolto
  • Sisällöntuotanto ja näyttöjen hallinta
  • Näyttävät valaistukset ja videoprojisoinnit

Näyttävällä mainonnalla parempia tuloksia 

Led-näytöt ovat näyttävä tapa tehostaa myyntiä ja vaikuttaa kuluttajien käyttäytymiseen sekä tehostaa kampanjoidesi näkyvyyttä esimerkiksi myymälöissä, ostoskeskuksissa tai messuilla. Joustavan sisällönhallinnan avulla voit kohdentaa sisältöä oikealle kohderyhmälle hyödyntäen esimerkiksi eri vuorokauden aikoja. Voit myös vaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen vahvistaen asiakkaidesi sitoutumista ja yrityksesi brändiä. Voit muokata sisältöä tarvittaessa nopeallakin aikataululla ja varmistaa, että sisältösi on aina ajankohtaista.  

Liikkuva kuva on erinomainen keino erottautua kilpailijoista ja toistaa brändiviestiäsi kirkkaana. Autamme näyttöjen käyttöönotossa ja halutessasi autamme myös näyttöjen sisällönhallinnassa. 

Tehosta tapahtumaviestintää 

Digitaalisten näyttöjen avulla luot tapahtumiesi viestinnästä tehokkaampaa. Digitaaliset näytöt voivat toimia tapahtumissasi tehokkaina katseenkääntäjinä, joiden avulla varmistat hyvän näkyvyyden suuremmallekin katsojajoukolle sekä mahdollistat aikataulujen ja ohjeistuksien reaaliaikaisen esittämisen. Meiltä löytyy laaja valikoima kiinteitä sekä tarvittaessa helposti siireltäviä digitaalisia näyttöjä eri kokoisina riippuen käyttötarkoituksesta. Led-screenien avulla voit helpottaa henkilöstötilaisuuksien esityksien seurattavuutta, kirkastaa tapahtumiesi opastusta tai varmistaa esiintymislavojen näkyvyyden suuremmallekin väkijoukolle. 

Meillä on pitkä kokemus tapahtumien digitaalisten näyttöjen toteutuksista sekä halutessasi voimme auttaa visuaalisessa valaistussuunnittelussa.  

Loihdimme viestisi ideoinnista toteukseen

Kumppaninasi voimme toteuttaa teille toiveidenne mukaisen sisällön aina suunnittelusta asennukseen. Laadukas näyttötekniikkamme soveltuu myös vaativimpiin kohteisiin kuten tarkkaamoihin, studioihin tai viihdeteollisuuden korkean laatukriteerin järjestelmiin. Toimitamme käyttöösi valmiin, viimeistellyn kokonaisuuden ja opastamme sinut alkuun laitteiston käytössä.  

Näyttötekniikan lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat oheispalvelut esimerkiksi monikamerakuvaus-, striimaus- ja tallennuspalvelut sekä toistinlaitteistot. Halutessasi hoidamme puolestasi koko paketin sisällöntuotannosta näyttöjen asennukseen ja julkaisuun avaimet käteen -periaatteella. Meillä on myös vahva ammattitaito digitaalisten näyttöjen huoltamisesta ja kunnossapidosta.  

Tämän palvelun PunaMusta-yritysperheessä tarjoaa PunaMusta Profilight.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.