Digitaaliset julkaisut 

Houkuttelevalla digitaalisella julkaisulla tavoitat kohderyhmäsi verkossa. Miltä kuulostaa näköislehti painetusta yritysjulkaisusta? Tai digijulkaisu mainoskatalogista, jonka tuotteista ohjaat lukijat suoraan ostoksille verkkokauppaasi? Digiversio printtijulkaisusta onnistuu ripeästi. Valmiin linkin jakaminen verkossa on helppoa ja vaivatonta. 

Inspiroiva digijulkaisu elävöittää printin

Olipa kyseessä esite, vuosikertomus, mainoskatalogi tai järjestölehti, inspiroiva digijulkaisu syntyy mutkattomasti suoraan printtijulkaisusi PDF-tiedostosta. Digijulkaisu kulkee ketterästi mukana ja sen lukukokemus on miellyttävä niin selaimella kuin mobiilissakin. Digitaalinen julkaiseminen on myös kustannustehokasta ja valmis linkki upotettavissa tai jaettavissa vaivatta verkossa tai somessa, juuri siellä missä kohderyhmäsi liikkuu.

Toteutamme printistä digiksi esimerkiksi:
  • yritysjulkaisut
  • mainoskatalogit
  • järjestölehdet
  • esitteet 

Digijulkaisua voidaan helposti elävöittää lukijalle lisäarvoa tuovilla sisällöillä kuten videoilla, animaatioilla, linkeillä ja kuvakollaaseilla, joiden avulla ohjaat lukijan yrityksesi muihin kanaviin. Julkaisuun on liitettävissä analytiikkapalvelu, josta saatavan datan avulla seuraat lukijoiden käyttäytymistä ja kehität digijulkaisua tavoitteidesi mukaisesti.

Elämyksellinen digijulkaisu yksilöllisesti

Halutessasi voit avoimen digijulkaisun sijaan rajata julkaisusi lukijakunnan, esimerkiksi tilaajarekisterin mukaan. Elämyksellinen digijulkaisu on mahdollista toteuttaa yrityksellesi tai järjestöllesi myös räätälöitynä brändisi mukaisella ulkoasulla, jolloin näkyvillä ovat vain omat julkaisusi.

Teemme digitaalisen julkaisun puolestasi tai voit toimittaa meille valmiiksi taitetun lehden pdf-tiedoston julkaistavaksi.

Saavutettavuus edistää yhdenvertaisuutta, myös digijulkaisuissa 

Asiantuntijamme ovat apunasi ja tuottavat saavutettavuuusdirektiivin mukaiset, teknisesti saavutettavat julkaisut kaikille, jotka haluavat edistää yhdenmukaisuutta ja varmistaa käyttäjien yhdenvertaisen kohtelun. Kysythän siis myös saavutettavista digitaalisista julkaisuista! 

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.