Asiakastila- ja liikepaikkanäkyvyys

Millainen asiakaskokemus tiloissasi välittyy? Tila voi herättää tunteita, se voi saada rauhoittumaan tai antaa energiaa. Anna tilojen kertoa rohkeasti yrityksesi tarinaa, sillä niin asiakastilat kuin henkilöstön omat tilatkin ovat tärkeä osa brändikokemusta. Me autamme luomaan toivomasi tunnelman toimistoon, myymälään tai esimerkiksi julkitilaan. 

Anna värien ja brändin näkyä tiloissasi

Asiakkaita on mukava kutsua neuvottelutilaan, joka somistuksellaan viestii yrityksesi brändin henkeä ja herättää vau-elämyksiä sekä keskustelua. Lastenlääkärin vastaanottotilat voivat olla lapsille jännä ja kiinnostava paikka, jossa riittää katseltavaa. Voit tarjota myös henkilöstöllesi hauskan taukotilan, jossa viihdytään tai pidetään luovia ideointipalavereita. Tai minkälaista tunnelmaa haluat vaikkapa virastotalon odotustilaan valkoisten seinien sijaan?

Saat meiltä brändättynä muun muassa: 
  • seinätapetit
  • valokuvatapetit
  • sisustuskankaat
  • kangas- ja valotaulut
  • muotoonleikatut elementit
  • suurikokoiset tarratulosteet. 

Jos kaipaat eleganttia ilmettä hotellin aulatilaan tai rahoittavaa tunnelmaa hammaslääkärivastaanottoon, voit luottaa osaamiseemme. Luomme sinulle toiveidesi mukaisen tilan esimerkiksi valokuvatapeteilla, sisustuskankailla ja valotauluilla. 

TUNNELMA LUODAAN ERILAISILLA ELEMENTEILLÄ 

Brändäämällä tilasi lattiasta kattoon suurilla elementeillä ja toimitilaasi suunnitelluilla sisustustapeteilla sekä valotauluilla, loihdimme brändisi näköisiä ja kokoisia elämyksiä asiakkaiden ihailtavaksi. 

Seinäpintoja voi kuvittaa yhdistämällä erilaisia materiaaleja ja tekniikoita, mikä antaa valtavasti mahdollisuuksia huomiota herättäviin toteutuksiin ja erilaisten tunnelmien luomiseen. Ja kun seinäpintaa ei ole, me luomme sellaisen! Suorat, kaarevat, laminoidut tai valaistut seinäkkeet ovat näyttäviä tilaa jakavia elementtejä.  

Muotoonleikatut elementit voivat olla hahmoja, esineitä, kirjaimia tai mitä tahansa brändiisi liittyviä elementtejä, jotka voivat olla hauska osa asiakastilaa ja jotka viimeistelevät kokonaisuuden oman brändisi näköiseksi. 

Lopputulos on mahdollista kruunata erilaisilla lakkauksilla, laminoinneilla, saumauksilla tai vaikka led-valoupotuksilla. Vain mielikuvitus on rajana! 

Tämän palvelun PunaMusta-yritysperheessä tarjoaa PunaMusta Coloro.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Muut näkyvyysratkaisumme kootusti