Markkinointi- ja varastointilogistiikka

Markkinointi- ja varastointilogistiikka

Markkinointi- ja varastointilogistiikkapalvelumme säästävät aikaa ja rahaa siirtämällä vastuun varastojen hallinnasta ja logistiikasta pois harteiltasi. Hankimme, valmistamme, varastoimme, toimitamme, palautamme ja huollamme materiaalit puolestasi. Kokonaisuus rakennetaan aina juuri sinun yrityksellesi sopivaksi.

PunaMusta on vastuullinen markkinointikumppani  

Kiitos, kun valitset vastuullisesti. Me PunaMustalla olemme tehneet kovasti töitä pienentääksemme omaa hiilijalanjälkeämme. 100-prosenttisesti hiilineutraalit painotuotteet ovat erikoisuutemme ja ympäristövastuu keskeinen arvomme. Meidän kanssamme toimiessasi ympäristöasiat on aina huomioitu niin tuotteissa kuin arvoketjussakin, ja opastamme asiakkaitamme ympäristövastuullisiin valintoihin.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.