Myymälämarkkinoinnin ratkaisut

Saat meiltä houkuttelevat ideat ja innovatiiviset tilaratkaisut yksittäisen myymälän, pop-up-storen tai koko kauppakeskuksen ilmeen yhtenäistämiseen. Yllätä asiakkaasi positiivisesti ja tarjoa heille kiinnostavaa tutkittavaa, joka ohjaa heidän katseensa eteenpäin yhtenäisellä brändiviestillä ulko-ovilta aina kassoille asti.

VAIKUTA OSTOPÄÄTÖKSEEN JO ULKO-OVELLA

Myymälän ilmeellä ja myymälämainonnan esillepanolla on suuri merkitys kuluttajan ostopäätökseen, sillä iso osa kuluttajista tekee ostopäätöksensä vasta myymälään saavuttuaan. Meiltä löytyy ideat ja ratkaisut kulkusuunnan opastamiseen, seinä- ja lattiapintojen koristamiseen sekä erilaisiin huomioratkaisuihin valaistuksesta seinäkkeisiin ja muotoonleikattuihin elementteihin. Autamme sinua ideoimaan tuotteiden esillepanon houkuttelevaksi ja valitsemaan sopivia myynninedistämismateriaaleja myymälääsi.

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi materiaalit näyttävään myymälämarkkinointiin:
  • kulkusuunnan opasteet
  • seinä- ja lattiateippaukset
  • printatut ja logopainetut matot
  • seinäkkeet ja valoseinät
  • muotoonleikatut elementit
  • tuotepöydät ja ständit
  • mainoskankaat
  • hyllynpäädyt
  • hyllypuhujat ja muut kampanjamateriaalit.

Kampanjamateriaalit herättelevät ostoksille

Uutuustuotteiden myyminen vauhdittuu, kun voit kiinnittää huomion tuotteisiin vaikkapa myymälän käytävillä ja hyllyillä. Tähän tarkoitukseen sopii mainiosti esimerkiksi muotoon leikatut elementit, jotka taatusti huomataan myymälässä. Myös erilaiset hyllypuhujat ovat oiva tapa kertoa uutuustuotteista, vauhdittaa jonkin tuotteen myyntiä tai saada tuotteelle toivottua kampanjanäkyvyyttä. Meillä on ratkaisut tilanteisiin, joissa tarvitaan erilaisia herätteitä ja yllykkeitä ohjaamaan asiakkaita tiettyjen tuotteiden äärelle.

Oletko perustamassa uutta myymälää?

Tarjoamme myymäläilmeen toteuttamiseen kattavan valikoiman materiaaleja, ratkaisuja ja tekniikoita. Meiltä saat suurkuvatapetoinnit, muotoonleikatut elementit, lattiateippaukset, matot, valokaapit, ja mitä ikinä muuta haluatkin täydentämään uuden myymäläsi sisustusta. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua myymäläilmeesi ideoinnissa ja kokeneet asentajamme takaavat projektillesi tinkimättömän laadukkaan lopputuloksen.

Mitä tahansa myymälää olet perustamassa minne päin Suomea tahansa, ota meidät kumppaniksesi. Me teemme kanssasi upean myymälän, joka varmasti erottuu edukseen ja tukee brändisi viestiä.  

Kun myymäläilme kaipaa faceliftiä

Hyväkin myymäläilme kaipaa jossain vaiheessa pientä freesausta. Joskus pienikin muuttumisleikki riittää. Myymäläilmeen muutos saattaa olla paikallaan vaikkapa silloin, kun myymälätila ei tunnu enää palvelevan nykyisiä tarpeita: onko esimerkiksi tuotevalikoimaan tullut olennaisia muutoksia, löytävätkö asiakkaat tuotteita helposti, voisiko kulkusuuntaa ohjata jotenkin toisin vai haluatko piilottaa tai korostaa tiettyjä rakenteita myymälästä? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydämme kanssasi ratkaisun.

Tämän palvelun PunaMusta-yritysperheessä tarjoaa PunaMusta Coloro.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Muut näkyvyysratkaisumme kootusti