Digitointi

Digitointi

Digitoimalla yrityksesi perinteiset, paperiset aineistosi sähköiseen muotoon säästät paitsi aikaa ja turhia varastoneliöitä, myös turvaat yrityksesi tärkeän informaation tietoturvallisen arkistoinnin nyt ja tulevaisuudessa.

Digitoimalla helposti hallittavaa arkistointia

Yrityksen asiakirjojen tehokas ja turvallinen digitointi on investointi, jonka hyödyt ovat helposti perusteltavissa. Digitoitu arkisto on käyttäjien saatavilla sijainnista tai laitteesta riippumatta juuri silloin kun tarve on. Tiedonhaku digitaalisesta arkistosta tapahtuu sekunneissa ja sivuihin lisätyn tekstitunnistuksen ansiosta tiedot ovat helposti hakusanoilla löydettävissä. Digitoituna yrityksellesi tärkeä informaatio vie perinteistä arkistointimallia huomattavasti vähemmän varastoneliöitä ja sen tietoturvallinen säilytys on vaivatonta. 

Digitoimme sähköiseen muotoon: 
  • tekniset dokumentit
  • asiakirjat
  • julkaisut
  • artikkelit

Asiakirjojen digitointi turvaa tietosi ja kohottaa tuottavuutta

Aineistojen digiointi tekee arkistoinnista helppoa, nopeaa ja turvallista. Voit toimittaa digitoitavat aineistosi meille itse tai hyödyntää näppärää noutopalveluamme. Digitoinnin jälkeen huolehdimme halutessasi aineistojen tietoturvallisesta tuhoamisesta tai toimitamme paperiset aineistot takaisin. Käsittelemme turvallisesti arkaluonteisetkin materiaalit. Valmiit, digitoidut aineistot saat käyttöösi valintasi mukaan joko ulkoisella kovalevyllä tai sähköisesti.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.