Asiakirjojen digitointi

Asiakirjojen digitointi

Digitoimalla yrityksesi paperiset aineistot sähköiseen muotoon turvaat tärkeän informaation tietoturvallisen arkistoinnin nyt ja tulevaisuudessa. Asiakirjojen digitointi paitsi säästää aikaa ja turhia varastoneliöitä, on myös helposti käytettävissä paikasta riippumatta.

Digitoimalla helposti hallittavaa arkistointia

Yrityksen asiakirjojen tehokas ja turvallinen digitointi on investointi, joka tuo paperiset arkistosi helposti käytettävään muotoon. Digitoitu arkisto on käyttäjien saatavilla sijainnista ja laitteesta riippumatta juuri silloin kun tarve on. Tiedonhaku digitaalisesta arkistosta tapahtuu sekunneissa ja sivuihin lisätyn tekstitunnistuksen ansiosta tiedot ovat helposti hakusanoilla löydettävissä. Digitoituna yrityksellesi tärkeän informaation tietotuvallinen säilytys on vaivatonta ja vie perinteistä arkistointimallia huomattavasti vähemmän varastoneliöitä.

Digitoimme sähköiseen muotoon: 
  • tekniset dokumentit
  • asiakirjat
  • julkaisut
  • artikkelit

KOKONAISVALTAINEN ASIAKIRJOJEN DIGITOINTIPALVELUMME turvaa tietosi

Aineistojen digitointi tekee arkistoinnista helppoa, nopeaa ja turvallista. Voit toimittaa digitoitavat aineistosi meille itse tai hyödyntää näppärää noutopalveluamme. Digitoinnin jälkeen huolehdimme halutessasi aineistojen tietoturvallisesta tuhoamisesta tai toimitamme paperiset aineistot takaisin. Käsittelemme turvallisesti arkaluonteisetkin materiaalit. Valmiit, digitoidut aineistot saat käyttöösi valintasi mukaan joko ulkoisella kovalevyllä tai sähköisesti.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.