Töihin meille

Töihin meille

Meillä PunaMusta-yritysperheessä työskentelee monen eri alan ammattilaisia, kuten painajia, koodareita, tuotannon esihenkilöitä, graafikoita, asiakkuuspäälliköitä, mobiilikehittäjiä sekä Power BI -asiantuntijoita. Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Kiva kun löysit rekrysivuillemme!

Panostamme yhdessä tekemiseen ja yhdessä onnistumiseen. Sytymme muutoksesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Työskentelymme konsernissa saa olla hauskaa, vaikka teemmekin töistä tosissaan.

Avoimet paikat

Digitaalisen liiketoiminnan avoimet paikat

Meillä on paikkoja auki digitaalisten ratkaisujen ammattilaisille. Katso Exovella avoinna olevat paikat alta.

PunaMusta-yritysperhe

PunaMusta Media on kotimainen media-, näkyvyys-, paino- ja digitaalisen liiketoiminnan ammattilaisten yritysperhe. Meillä on kivoja henkilöstöetuja, kuten Epassi ja polkupyöräetu. Ja kyllä, etu koskee myös sähköpyöriä 🙂 

Toimipaikkojamme löytyy Oulusta Joensuun ja Jyväskylän kautta Tampereelle. Pääkaupunkiseudulta löydät meitä Helsingistä ja Vantaalta. Kirjapainoa emme voi kotiisi tuoda, mutta aika moni homma sujuu kätevästi hybridinä joko toimipaikassamme tai etänä.

PunaMusta painaa laadukkaat lehdet ja esitteet sekä auttaa visuaalisen suunnittelun tarpeissa leipäpussista diginäyttöihin.

PunaMusta Coloro loihtii näyttävät brändinäkyvyyden ratkaisut toimitiloihin, myymälöihin ja tapahtumiin.

PunaMusta Profilight on innovatiivisten valaistusten ja digitaalisten näyttöratkaisujen visiönääri.

Gredi on digitaalisen markkinoinnin ja aineistonhallinnan edelläkävijä.

Exove taistelee digiturhautumista vastaan yhdistämällä asiakasymmärryksen, datan sekä teknologian.

RockOn miksaa tuotetiedon hallinnan, mobiilikehityksen ja järjestelmäintegraatiot.

Yritysperheemme lukuina

0
Liikevaihto 2022 (milj. €)
0
Työntekijää
0
Toimipaikkaa

Arvomme

Vastuullinen

Vastuullisuus on tärkeä osa liiketoimintaamme kaikilla sektoreilla. Haluamme olla omalta osaltamme vaikuttamassa ilmastonmuutoksen hidastamiseen.

Menestyvä

Kun asiakkaamme menestyy, mekin menestymme. Meillä halutaan, että asiakkaamme saa parasta palvelua. Meidän kaikkien työpanos on tärkeä.

Yhteisöllinen

Työyhteisömme on turvallinen ja kannustamme kehittymiseen. Omasta osaamisestaan saa olla ylpeä. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Juhlistamme onnistumisia. Epäonnistua saa, ja niin varmasti käykin, kun rohkeasti kokeilemme uutta.

Innostuva

Suhtaudumme työhömme intohimolla. Olemme motivoituneita, innostumme uudesta ja olemme alamme edelläkävijöitä. Tarjoamme vapauksia toteuttaa omaa osaamista ja kannustamme uuden oppimiseen.
 

URATARINAT

Markkinoinnin traineena PunaMusta Medialla

Hei! Olen Henrik Porvari, kauppatieteiden opiskelija Tampereen yliopistossa. Olin PunaMusta Media Oyj:ssä markkinoinnin ja viestinnän traineena...

”On hienoa, että omassa konsernissa voi edetä urallaan”

Joensuulainen Miika Hiltunen on työskennellyt pitkään PunaMusta Oy:llä. Hän oli hakenut opiskelupaikkaa, mutta uusi paikka löytyikin...

Olemme vastuullinen työnantaja

Vastuullisuus on yksi arvoistamme ja olemme sitoutuneet olemaan vastuullinen työnantaja. Arvostamme jokaista työntekijäämme juuri sellaisena kuin hän on.

Tarjoamme tasa-arvoisen ja inklusiivisen työympäristön, jossa jokainen työntekijä voi menestyä ja kasvaa ammatillisesti. Yhdessä rakennamme kestävää tulevaisuutta!

Kiinnostuitko?

Jos tällä kertaa ei löytynyt juuri sinulle sopivaa avointa paikkaa, niin ei hätää, lähetä avoin hakemus. Kerro itsestäsi, minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja mitä osaamista sinulla on.

Työsuhdepyörä edesauttaa hyvinvointia

Työsuhdepolkupyörä mahdollistaa hyvän ja laadukkaan pyörän hankkimisen kustannustehokkaasti. Pyöräetu on työnantajalta hieno ele tukea työntekijöiden jaksamista...

PunaMusta Media otti vastaan Olympiakomitean arkiliikuntahaasteen

PunaMusta Media, Suomen Olympiakomitea ja Suomen Paralympiakomitea ovat yhteistyökumppaneita. Tämä poiki hienon yhteisen työhvyinvointia tukevan tempauksen,...