Töihin meille

Töihin meille

Meillä PunaMusta-yritysperheessä työskentelee monen eri alan ammattilaisia, kuten painajia, koodareita, tuotannon esihenkilöitä, graafikoita, asiakkuuspäälliköitä, mobiilikehittäjiä sekä Power BI -asiantuntijoita. Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Kiva kun löysit rekrysivuillemme!

Panostamme yhdessä tekemiseen ja yhdessä onnistumiseen. Sytymme muutoksesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Työskentely konsernissamme saa olla hauskaa, vaikka teemmekin töistä tosissaan.

Avoimet paikat

Digitaalisen liiketoiminnan avoimet paikat

Meillä on paikkoja auki digitaalisten ratkaisujen ammattilaisille. Katso Exovella avoinna olevat paikat alta.

PunaMusta-yritysperhe

PunaMusta Media on kotimainen näkyvyys-, paino- ja digitaalisen liiketoiminnan ammattilaisten yritysperhe. Meillä on kivoja henkilöstöetuja, kuten Epassi ja polkupyöräetu. Ja kyllä, etu koskee myös sähköpyöriä 🙂 

Toimipaikkojamme löytyy Oulusta Joensuun ja Jyväskylän kautta Tampereelle. Pääkaupunkiseudulta löydät meitä Helsingistä ja Vantaalta. Kirjapainoa emme voi kotiisi tuoda, mutta aika moni homma sujuu kätevästi hybridinä joko toimipaikassamme tai etänä.

PunaMusta painaa laadukkaat lehdet ja esitteet sekä auttaa visuaalisen suunnittelun tarpeissa leipäpussista diginäyttöihin.

PunaMusta Coloro loihtii näyttävät brändinäkyvyyden ratkaisut toimitiloihin, myymälöihin ja tapahtumiin.

PunaMusta Profilight on innovatiivisten valaistusten ja digitaalisten näyttöratkaisujen visiönääri.

Exove taistelee digiturhautumista vastaan yhdistämällä asiakasymmärryksen, datan sekä teknologian.

RockOn miksaa tuotetiedon hallinnan, mobiilikehityksen ja järjestelmäintegraatiot.

Yritysperheemme lukuina

Liikevaihto 2023 (milj. €)
0
Työntekijää
0
Toimipaikkaa
0

Arvomme

Vastuullisuuden suunnannäyttäjä

Vastuullisuusajattelu ohjaa päivittäistä tekemistämme sen kaikilla tasoilla. Haluamme olla paitsi kestävän kasvun edelläkävijä ja suunnannäyttäjä omassa arvoketjussamme, niin myös Euroopan merkittävin vastuullisuustoimija.

Intohimoinen uudistaja

Haluamme tehdä vaikuttavia asioita, tunteella. Olemme asiakkaidemme toimintojen uudelleen ajattelija. Hiomme toimintamalleja, muutamme tavanomaisuuden ilmiömäiseksi ja varmistamme, että yhteistyö johtaa vaikuttaviin tuloksiin.

Yhdessä menestyvä

Uskomme tiiviiseen yhteistyöhön, koska se mahdollistaa parhaan mahdollisen arvonluonnin kaikille sidosryhmillemme. Välitämme työstämme ja toisistamme ja tiedämme, että vain yhdessä saavutamme erinomaisia tuloksia.

Luovasti rohkea

Tarkastelemme maailmaa uteliaasti, tunteella ja kunnianhimoisesti. Kannustamme kaikkia ympärillämme kokeilevaan työkulttuuriin. Uskallamme onnistua, kyseenalaistaa ja epäonnistua ja olla tarvittaessa myös eri mieltä, jotta löydämme oikean ratkaisun. Teemme vain asioita, joista me ja asiakkaamme olemme ylpeitä.

URATARINAT

Markkinoinnin traineena PunaMusta Medialla

Hei! Olen Henrik Porvari, kauppatieteiden opiskelija Tampereen yliopistossa. Olin PunaMusta Media Oyj:ssä markkinoinnin ja viestinnän traineena...

”On hienoa, että omassa konsernissa voi edetä urallaan”

Joensuulainen Miika Hiltunen on työskennellyt pitkään PunaMusta Oy:llä. Hän oli hakenut opiskelupaikkaa, mutta uusi paikka löytyikin...

Olemme vastuullinen työnantaja

Vastuullisuus on yksi arvoistamme ja olemme sitoutuneet olemaan vastuullinen työnantaja. Arvostamme jokaista työntekijäämme juuri sellaisena kuin hän on.

Tarjoamme tasa-arvoisen ja inklusiivisen työympäristön, jossa jokainen työntekijä voi menestyä ja kasvaa ammatillisesti. Yhdessä rakennamme kestävää tulevaisuutta!

Kiinnostuitko?

Jos tällä kertaa ei löytynyt juuri sinulle sopivaa avointa paikkaa, niin ei hätää, lähetä avoin hakemus. Kerro itsestäsi, minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja mitä osaamista sinulla on.

Työsuhdepyörä edesauttaa hyvinvointia

Työsuhdepolkupyörä mahdollistaa hyvän ja laadukkaan pyörän hankkimisen kustannustehokkaasti. Pyöräetu on työnantajalta hieno ele tukea työntekijöiden jaksamista...

PunaMusta Media otti vastaan Olympiakomitean arkiliikuntahaasteen

PunaMusta Media, Suomen Olympiakomitea ja Suomen Paralympiakomitea ovat yhteistyökumppaneita. Tämä poiki hienon yhteisen työhvyinvointia tukevan tempauksen,...