Saavutettavat lomakkeet ja julkaisut  

Tarjoamme saavutettavat julkaisut ja lomakkeet julkisen sektorin toimijoille ja heille palveluja tarjoaville yrityksille sekä kaikille muille, jotka haluavat julkaisujensa olevan tasapuolisesti kaikkien ulottuvilla.

Kaikkien käytettävissä olevat saavutettavat julkaisut 

Asiantunteva henkilökuntamme valmistaa saavutettavat julkaisut ja lomakkeet taaten, että ne ovat myös esimerkiksi näkö-, kuulo- ja liikuntarajoitteisten käytettävissä. Henkilökuntamme on kouluttautunut saavutettavien julkaisujen tekemiseen ja valmistaa ne saavutettavuusdirektiivin ja sitä seuraavan lainsäädännön mukaisesti. Voimme myös opastaa asiakkaitamme saavutettavuutta koskevissa kysymyksissä.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme niin varmistetaan saavutettavat julkaisut käyttöönne pikimmiten. Tutustu myös digitaalisten materiaalien suunnittelupalveluumme.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.