Käyttöohjeet ja manuaalit 

Käyttöohjeet ja manuaalit ovat asiakaskokemuksen kannalta merkittäviä painotuotteita, sillä ne sisältävät tärkeää tietoa asiakkaalle. Joskus on jopa edellytys antaa tarkat ohjeet asiakkaan tietoon käyttöturvallisuuden takaamiseksi. Painamme laadukkaasti erilaiset monisivuiset oppaat ja opukset tarpeesi mukaan.

Pienikin yksityiskohta on tärkeä osa brändiäsi 

Ohjeet voivat olla tuotepakkauksen mukana kulkevia mahtavia monisivuisia kirjasia tai pieniä taiteltuja lappuja, mutta niiden ulkoasuun ja sisältöön kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Ne vahvistavat viime kädessä mielikuvaa siitä, miten asiakkaalle viestitään eri tilanteissa ja miten häntä palvellaan.  
 
Kun haluat antaa asiakkaillesi hyvän käyttökokemuksen ja huolellisesti mietityn kokonaisuuden, kaikkien käyttöohjeiden ja manuaalien tulisi olla selkeät, helppolukuiset ja ymmärrettävät. Olipa kyseessä koneiden ja laitteiden käyttöohjeet, vakuutustiedot ja takuuehdot tai monisivuiset manuaalit kieliversioineen, kaikki ohjeet ja oppaat saat meiltä kotimaisesti ja laadukkaasti taitettuna, taiteltuna, liimattuna, nidottuna, sidottuna ja painettuna sekä tarvittaessa myös sähköisessä muodossa. Myös suuret painosmäärät onnistuvat monipuolisesta painostamme.
Taitamme ja painamme muun muassa:
  • monisivuiset oppaat ja opukset
  • käyttöohjeet kieliversioineen
  • tuoteinfot
  • manuaalit ja ohjekirjat

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.