Messut ja tapahtumat

Varmista yhtenäinen brändiviesti kaikkiin tapahtumiisi suurista kokonaisuuksista aina harkittuihin yksityiskohtiin. Takaamme onnistuneet messut ja suuret yleisötapahtumat toimittamalla kaiken tarvitsemasi eläväpintaisista rakenteista huomiota herättäviin valaistuksiin ja kisakatsomoiden suurnäyttöihin.

MESSUOSASTO ON TÄRKEÄ KOHTAAMISPAIKKA  ̶̶  TEHDÄÄN SIITÄ ELÄMYKSELLINEN

Messuosasto on tapahtuman päänäyttämö, jossa kohdataan asiakkaat ja yhteistyökumppanit henkilökohtaisesti. Hyvin toteutettuna messuosasto kertoo brändisi ja yrityksesi viestin ja tietysti erottuu joukosta. Siksi sen suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa panostaa.

Meillä on pitkä kokemus mitä mielikuvituksellisimpien messuosastojen suunnittelusta ja toteutuksista niin Suomessa kuin ulkomailla. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi kätevästi samasta paikasta suunnittelusta asennukseen jopa tuhansien kävijöiden tapahtumiin: messuseinät, kuvaseinäkkeet ja -telineet, messumatot, myyntipöydät, messuständit, banderollit sekä erilaiset erikoisratkaisut kuten kolmiulotteiset, muotoonleikatut elementit. Tutustu tarkemmin tapahtumapalveluihimme.

SUURET YLEISÖTAPAHTUMAT RAKENTUVAT KANSSAMME

Kun ihmiset tulevat tapahtumaan, he haluavat nähdä ja kokea elämyksiä ja odottavat yllättyvänsä. Puhumattakaan festaritapahtumista, jotka suorastaan vaativat jättinäyttöjä, suuria valoefektejä ja jotain yllättävää ekstraa.

Asiantuntijatapahtumissa ja seminaareissa tavoitat potentiaalista asiakaskuntaa, joten on tärkeä herättää oikea mielikuva ja saada esiin juuri se ydinviesti, mitä haluat kävijöille sanoa. Laadukas ja pitkälle mietitty kokonaisuus on tapahtumien ydin.

Me rakennamme näyttävät tapahtumatoteutukset urheilukisoista upeisiin gaaloihin, ja saat kauttamme jättinäytöt, valaistuksen, LED-seinät, diginäytöt ja kaiken painetun materiaalin esitteistä tarroihin. Tai tarvitsetko yksittäisen, huomiota herättävän laitamainoksen urheilutapahtumaan? Meiltä onnistuu!

Tarvitsetko apua tapahtumamateriaalien suunnitteluun? Tarjoamme myös sisältö- ja suunnittelupalvelua.

Palvelumme kootusti:
  • messuosastot ja ständit
  • visuaaliset messurakenteet
  • kangas- ja levyseinät
  • pop up -seinät
  • muotoleikatut hahmot ja kyltit
  • printatut ja logopainetut matot ja lattiatarrat
  • LED-seinät ja diginäytöt
  • kisakatsomoiden jättinäytöt
  • tapahtumien valaistukset
  • kattavan AV-tekniikan.

Oikeanlaiset materiaalivalinnat takaavat vakuuttavan lopputuloksen ja ovat pitkäikäisiä

Olemme hurmanneet osaamisellamme monet asiakkaat. Suunnitteluvaiheessa autamme huomioimaan toimivimmat materiaalit, kulkusuunnat ja ohjauksen, oikeat katselukorkeudet sekä viereisen osaston vaikutuksen toteutukseen.

Kangasmateriaaleja, teippivaihtoehtoja ja seinäkkeitä on mahdollista saada lukuisilla erilaisilla painotekniikoilla toteutettuna. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan toimivimman materiaalin huomioiden ripustusvaihtoehdot, kuljettamisen asettamat vaatimukset ja sen, millä materiaalilla saadaan näyttävin lopputulos. Myös materiaalien jatkokäyttö – helppo pystytys ja purku, uudelleen pakkaamisen ja purkamisen aiheuttama kuluminen – huomioidaan niin, että tuote elää tarvittaessa pitkään ja on jälleen käytettävissä uusille messuille.

Tarjoamme myös varastointilogistiikkapalvelua

Kannattaa hyödyntää varastointipalveluamme, mikäli omat varastotilasi ovat rajalliset. Me varastoimme puolestasi yrityksesi esitteet ja myymälä- ja messumateriaalit, ja tarvittaessa toimitamme niitä aina haluttuun paikkaan Suomessa tai ulkomailla. Saat käyttöösi verkkokaupan kaltaisen tilausjärjestelmän, jonka avulla markkinointimateriaalien hallinta ja määrien seuranta on sinulle helppoa, sillä varastointijärjestelmämme avulla näet, mitä tuotteita on käytettävissä ja paljonko tuotteita on tilattu. Tutustu varastointipalveluumme.

Tämän palvelun PunaMusta-yritysperheessä tarjoaa PunaMusta Coloro.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Muut näkyvyysratkaisumme kootusti