Asiantuntija-artikkeli

Asiantuntija-artikkelit

Tehokkuutta markkinointimateriaalien hallintaan

Markkinointimateriaalien varasto on usein todellinen aarrekammio, johon vuosien saatossa säilötään paljon erilaista tavaraa aina kampanjamateriaaleista esitteisiin ja kaulanauhoihin. Varaston järjestelmällinen seuranta ja ylläpito vaativat kuitenkin resursseja, joten vastuu materiaalien varastoinnista ja varaston hallinnasta on usein järkevää siirtää pois omilta harteiltaan.

Lue lisää »
Keskitetty aineiston- ja brändinhallinnan palvelu kerää organisaation sähköisen tiedon yhteen.
Asiantuntija-artikkelit

Keskitetty aineiston- ja brändinhallinta tuo etuja koko organisaatiolle

Keskitetty aineiston- ja brändinhallinnan palvelu tarjoaa yhden näkymän organisaation sähköiseen tietoon kokoamalla tiedostot kaikkien organisaation työntekijöiden ulottuville. Se on tehokas työväline, joka tukee yhteisiä toimintamalleja ja sitoo yhteen niin tiedon, aineistot kuin niiden tekijät ja käyttäjätkin.

Lue lisää »
Mies istuu pöydällä pidellen auki olevaa lehteä. Pöydällä on kuulokkeet ja take away -kahvikuppi, vasemmassa laidassa näkyy jalkalamppu.
Asiantuntija-artikkelit

Muistilista painotuotteiden tilaamiseen

Laadukas painotuote on brändisi käyntikortti ja tehokas markkinoinnin keino, joka toimii erinomaisena viestin välittäjänä asiakkaillesi. Oli kyseessä sitten esimerkiksi esitteen, tapahtumamateriaalien tai vaikka tuotekatalogin tilaaminen,

Lue lisää »
Ihmishahmo valokeilassa mustaa taustaa vasten
Asiantuntija-artikkelit

Tuotetiedon hallinnan supertähdet

PunaMusta-yritysperheen uusin tulokas, RockOn Oy, tarjoaa ratkaisuita tuotetiedon hallintaan, mobiilisovelluksiin, integraatioihin sekä verkkokauppoihin. Neljä vuotta sitten perustetun yrityksen kantavana ajatuksena on alusta lähtien ollut, ettei

Lue lisää »