Digitaalisten materiaalien suunnittelu ja tuotanto  

Kun haluat digitaalisen mainoksesi erottuvan festarien jättinäytöillä, kaukalon laidassa tai bannerina eri verkkomedioissa, jätä suunnittelu ammattilaistemme käsiin. Toteutamme brändisi mukaiset materiaalit, jotka jäävät mieleen.

Meiltä hoituu digimateriaalien suunnittelu bannereista laitamainoksiin

Millaiset digitaaliset laitamainokset erottuvat kaukalon laidalla, miten toteutetaan näyttävät digitaaliset ulkomainokset tai mikä saa vilkkaassa katukuvassa ihmiset huomioimaan juuri sinun mainoksesi? Entä miten luoda bannereihin tai sosiaalisen median mainontaan sopivan erottuva ilme, kun kilpailu on kovaa? Jätä suunnittelu ammattilaisen käsiin. Meillä on vahvaa osaamista digitaalisen markkinointiviestinnän materiaalien suunnittelusta ja toteutuksesta, joten saat huippuammattilaiset käyttöösi. Voit tilata kampanjamateriaalit meiltä myös avaimet käteen -periaatteella.

Suunnittelemme ja tuotamme muun muassa:
  • staattiset ja animoidut digibannerit
  • DOOH-mainonnan aineistot
  • diginäyttöjen materiaalit
  • digitaaliset laitamainokset ja kaukalomainokset
  • 3D-mallinnukset
  • sähköiset versiot lehdistä ja esitteistä

Digimateriaalit ja paljon muuta

Monesti kampanjat näkyvät useammassa kuin yhdessä kanavassa. Me olemme yrityksellesi monipuolinen markkinointikumppani, sillä meidän kauttamme onnistuu kampanjaasi varten kaiken digitaalisen materiaalin tuottamisen lisäksi kätevästi samalla kertaa myös kaikki markkinoinnin ja viestinnän painomateriaalit, fyysisesti näyttävien promopisteiden toteutus sekä suurten tapahtumien lavastukset jättinäyttöineen ja valaistustekniikoineen.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.