Lehdet ja katalogit  

Painettu lehti on edukseen erottuva tapa tavoittaa yleisö. Painamme muun muassa aikakaus-, järjestö- ja asiakaslehdet vahvalla ammattitaidolla. Halutessasi teemme julkaisun avaimet käteen -periaatteella, jolloin voimme auttaa esimerkiksi lehden suunnittelussa ja taitossa.

Tee katalogin selailusta elämys

Printtituotteet ovat tietyissä tilanteissa korvaamattomia markkinoinnin kanavia. Ja mitä upeita mahdollisuuksia erilaiset materiaalit antavatkaan! Kiiltävät ja mattapintaiset katalogit huokuvat erilaista tunnelmaa. Kuvastosta voi tehdä mielenkiintoisen elämyksen pienillä yksityiskohdilla kuten paperivalinnoilla, folioinneilla ja lakkauksilla. Myös liitteet lehden sisällä tarjoavat mielenkiintoista tutkittavaa, kuten tuotenäytteet tai erilaiset taiteltavat, muotoonstanssatut ja erikoislakatut liitteet. Kerromme mielellämme lisää monipuolisista vaihtoehdoistamme, miten voit yllättää lehden tilaajat kerta toisensa jälkeen. Tarvittaessa huolehdimme myös katalogin postituksesta kohderyhmällesi.

Saat meiltä muun muassa:
  • aikakauslehdet
  • asiakaslehdet
  • järjestölehdet
  • jäsenlehdet
  • katalogit ja tuotekuvastot
  • sanomalehdet

Taitamme ja julkaisemme lehdet asiakkaan halutessa myös digitaalisessa muodossa.

HIILINEUTRAALI LEHTI ON VASTUULLINEN VALINTA 

Painettu lehti on aina ajankohtainen ja erottuva tapa tavoittaa kohderyhmä. Laadukas jäsenlehti on arvokas tuote, joka voi olla yhdistykselle tärkeä viestintäkanava. Painetut lehdet luetaan huolella, ne säilytetään ja niiden pariin palataan myöhemmin. Lehden mukana voi lähettää erilaisia liitteitä ja tuotenäytteitä. Järjestölehdet ja asiakaslehdet saat meiltä halutessasi hiilineutraalisti painettuna ilman lisämaksua, mikäli painosmäärä on alle 3000 kappaletta. Myös suuremmat painosmäärät ovat mahdollista painaa hiilineutraalisti halutessasi. Monille yrityksille ja järjestöille on tärkeää olla tänä päivänä vastuullinen valinnoissaan ja hankinnoissaan. Meille on kunnia saada olla osaltamme vaikuttamassa siihen, että ainakin painetun lehden osalta ympäristövastuuasiat ovat kunnossa.

Siirry tästä Hiilineutraalit painotuotteet -sivulle

Meiltä myös digitaaliset julkaisut: Lukusali 24/7

Lukusali 24/7 -palvelu on helppo tapa julkaista ja lukea digitaalisia julkaisuja. Voit julkaista esimerkiksi asiakas- tai järjestölehdet sekä mainoskatalogit näköislehtenä digitaalisessa muodossa joko kaikille avoimina tai tilaajille rajattuina. Näin saat jaeltua sähköisen lehden linkkiä kaikille vastaanottajille juuri oikea-aikaisesti mihin kellonaikaan tahansa. Tarvittaessa voimme rikastaa näköislehteä muun muassa lisäämällä julkaisuun videoita.

Lukusali-palvelumme kokoaa yhteen julkaisuja eri aihealueista. Palvelu toimii sekä selaimella että sovelluskaupoista saatavana mobiilisovelluksena. Julkaisun jakaminen on helppoa sosiaalisessa mediassa, sähköpostilla tai vaikka verkkosivustolla.

Siirry tästä Lukusaliin

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.