Messujen ja tapahtumien varastointilogistiikkapalvelu

Kun olet mukana messuilla tai tapahtumissa, ja materiaalia liikkuu paljon, varastointilogistiikkapalveluamme helpottaa ja nopeuttaa logistisia järjestelyjä. Saat osastosi pystyyn ja takaisin varastoon parilla klikkauksella.

Logistiikkapalvelumme tekee tapahtumajärjestelyistä vaivattomia

Teemme tapahtumassa tarvittavien tuotteiden kartoituksen yhdessä kanssasi, minkä jälkeen hoidamme tuotteiden pakkauksen ja lähetyksen sekä tapahtumassa esillelaiton. Tapahtuman jälkeen noudamme ja tarvittaessa huollamme materiaalit, kuten koko messuosaston, sekä varastoimme ne uudelleen. Viemme materiaalit varastoinnin jälkeen takaisin järjestelmään, mistä ne ovat taas tilattavissa seuraavaan tapahtumaan. Tilausjärjestelmässä on varauskalenteri, joka näyttää, milloin tuotteet ovat varattavissa ja milloin varattuja. Näin vältytään varastossa olevan messuosaston päällekkäisiltä varauksilta.  

Messuille voimme hoitaa logistiikan myös niiden tavaroiden osalta, joita emme varastoi. Palvelu on täysin räätälöitävissä tarpeidesi mukaan. 

Tapahtumien varastointilogistiikkapalveluna tarjoamme: 
  • materiaalien varastoinnin
  • varaston hallinnoinnin
  • koko varastointilogistiikkasi ketjusta huolehtimisen
  • selainpohjaisen tilausjärjestelmän
  • kampanjapalvelut esimerkiksi messuille
  • oman yhteyshenkilön. 

Tarvittaessa voimme myös suunnitella messuosaston, valmistaa sinne tarvittavat seinät, poimia varastosta tai valmistaa tarvittavat roll-upit, esitteet ja pöydät sekä huolehtia logistiikasta ja messuosaston kokoamisesta ja purkamisesta. Voit myös vuokrata meiltä messuille esimerkiksi diginäyttöjä tai messurakenteita osana palvelua.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.