Referenssit

Honkarakenne: Hiilineutraalisti painettu kuvastomme on bisneskriittinen avain asiakastietoon

Honkarakenne Oyj on hirsirakentamisen kansainvälinen edelläkävijä ja terveellisen puurakentamisen suunnannäyttäjä. Yhtiö valmistaa laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia uusiutuvasta, sertifioidusta massiivipuusta. Vastuullinen liiketoiminta on keskeinen osa Honkarakenteen strategiaa. Siksi Honkarakenteelle oli tärkeää löytää talo- ja mökkikuvastojensa painamiselle kotimainen ja vastuullinen kumppani.

PunaMustan tarjoama hiilineutraali painotuote ja sitoutuminen vastuullisuuteen olivat avain yhteistyön käynnistymiseen, mutta valintaan vaikutti myös ratkaisukokonaisuus, jonka PunaMusta pystyi tarjoamaan yhden luukun periaatteella.

Kuvaston tilaaminen käynnistää kohdennetun markkinoinnin

PunaMusta painaa Honkarakenteen kuvastot hiilineutraalisti ja varastoi ne omissa tiloissaan. Kun Honkarakenteen potentiaalinen asiakas tilaa kuvaston verkossa, lähettää markkinoinnin automaatio siitä tiedon PunaMustaan, joka huolehtii kuvaston nopeasta toimituksesta asiakkaalle.

”Kuvaston toimitusnopeus on erittäin tärkeää, sillä sen tilatessaan asiakkaalla on jo talo- tai mökkikuume päällä ja hän haluaa kuvaston käsiinsä saman tien. PunaMustan kanssa tämä on toiminut erittäin mallikkaasti”, kertoo Honkarakenteen markkinointijohtaja Sanna Huovinen.

Talojen ja mökkien rakentajia on vuositasolla rajattu määrä, ja Honkarakenne haluaa kohdentaa markkinointia erityisesti tiedonetsintä- ja harkintavaiheessa oleville henkilöille. Kuvaston tilaaminen Honkarakenteen verkkosivulta on avain markkinoinnin käynnistämiseen rakennusaikeissa oleville ihmisille. Henkilön tunnistautuminen kuvaston tilauksen yhteydessä antaa Honkarakenteelle mahdollisuuden kohdentaa digitaalista ja sosiaalisen median markkinointia tarkasti juuri rakentamisaikeissa oleville henkilöille ja vaikuttaa näin heidän ostopäätökseensä.

Vaikka kuvasto on vain osa markkinointia, Sanna Huovinen uskoo, että Honkarakenteessa printattuja kuvastoja tullaan tarvitsemaan aina.

”Kuvastot ovat myös sähköisesti saatavilla, mutta monet haluavat ne silti painettuina kotiinsa selailtavaksi. Pohjapiirroksiin on mukava hahmotella itselle sopivia ratkaisuja ja selailla sohvannurkassa talo- ja mökkiunelmia.”

Kansainvälinen näkyvyys hallinnassa brändinhallinnan palvelulla

Yhteistyön laajentaminen digitaalisiin brändinhallinnan palveluihin oli Sanna Huovisen mukaan helppo päätös, kun yhteistyö oli saatu mallikkaasti käyntiin. PunaMustan tarjoamassa aineistopankissa on nyt Honkarakenteen taitto- ja kuva-aineistoja sekä brändinhallintaa helpottavia muokattavia pohjia, joihin on määritelty muokkaamaton brändi-ilme sekä osiot, joita jokainen käyttäjä voi muuttaa esimerkiksi kielialueen tarpeiden mukaiseksi.

Aineistopankki helpottaakin kotimaan toiminnan lisäksi Honkarakenteen kansainvälisen näkyvyyden hallinnassa, kun esimerkiksi yli kahdessakymmenessä maassa toimivien edustajien materiaalitarpeet saadaan tyydytettyä brändihallitusti.

Niin aineistopankki kuin varastointilogistiikkakin toimivat yhden järjestelmän alla, ja tähän järjestelmään pääsy käy honkarakennelaisilta helposti kertakirjautumisen avulla.

”Olemme siirtäneet PunaMustan varastointilogistiikkapalvelun piiriin myös muun muassa liikelahjamme, joita esimerkiksi myyjät voi tilata meille räätälöidystä verkkokaupasta aina tarpeensa mukaan. Kaikki brändiaineistoista liikelahjojen tilauksiin toimii samassa järjestelmässä, mikä helpottaa arkeamme huomattavasti”, summaa Huovinen.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää referenssejä