Sisu-monijulkaisu

Sisu-monijulkaisu

Miltä kuulostaisi artikkelin julkaiseminen samalla vaivalla sekä printissä, nettisivuilla että sähköisessä julkaisussa? Helpota arjen rutiinejasi julkaisemalla sisältösi kaikissa tarvittavissa kanavissa yhden järjestelmän kautta Sisu-monijulkaisun avulla.

TEHOKASTA TYÖSKENTELYÄ HELPPOKÄYTÖISELLÄ JÄRJESTELMÄLLÄ

Monipuolinen Sisu-monijulkaisu tarjoaa systemaattisen työskentelytavan toimitukselliseen työhön sekä monikanavajulkaisemiseen. Se vähentää virheitä, tehostaa työntekoa ja säästää aikaa, kun työnkulku on aina sama sisällöstä riippumatta.

Suomenkielisellä ja helppokäyttöisellä monijulkaisujärjestelmällä hallitset sisältöjä kokonaisvaltaisesti. Artikkeleiden ja kuvitusten lisäksi voit hallinnoida järjestelmässä esimerkiksi julkaisuun tulevia ilmoituksia ja bannereita. Visuaalisella rakenteen suunnittelulla kehität ja muokkaat julkaisun rakennetta näppärästi. InDesign-rajapinta mahdollistaa taiton automatisoinnin helpottaen sekä nopeuttaen taittotyötä. Suunnittelutyökalun avulla sähköiset julkaisut on mahdollista ajastaa näkyviin lukuoikeusrajoituksin haluamallesi ajankohdalle.

Sisu-monijulkaisun avulla julkaiset sisältöjä helposti esimerkiksi:
  • Painettuihin julkaisuihin
  • Verkkolehtiin
  • Nettisivuille
  • Uutiskirjeisiin
  • Digitaalisille näytöille

RÄÄTÄLÖITÄVÄ JA KEHITTYVÄ PALVELU

Sisu-monijulkaisu on suomalainen pilvipalvelu, joka kehittyy jatkuvasti. Pilveen varastoituna sisältösi ovat turvallisesti arkistoituina sekä saavutettavissa missä ja milloin vain. Järjestelmän tarjoaman analytiikan avulla myös kehität organisaatiosi työskentelyä. Saat tietoa esimerkiksi käyttäjätilastoista, sisältöjen lukemiseen käytetystä ajasta sekä rikastettujen verkkojulkaisuiden klikkauksista.

Modulaarinen järjestelmä on räätälöitävissä jokaisen organisaation tarpeisiin, jolloin käytät vain niitä palveluita, joita tarvitset. Tarpeidesi muuttuessa palvelukokonaisuutta on mahdollista laajentaa. Rajapintojen kautta Sisu-monijulkaisu on myös mahdollista liittää muihin organisaatiosi käyttämiin palveluihin. Järjestelmän käyttöoikeuksia on lisäksi helppo rajata, joka mahdollistaa rajatun pääsyn esimerkiksi freelancereille.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.