Referenssit

Kauppakeskus Ratinan näyttävä markkinointi valloittaa Tampereen

Ratinan kauppakeskuksen jouluilmeeseen verhoiltu Ratikka kaartaa kohti pysäkkiä muistutellen pyhien lähestymisestä. Joulumieli valtaa matkustajan heti kyytiin hypätessä ja matkustaja havahtuu ajatuksistaan, kun Ratikan digitaalisissa näytöissä pyörii kauppakeskus Ratinan iloinen joulumainos. Matkustaja näkee Ratinan jo kaukaa, sillä kauppakeskuksen digitaaliset näytöt heijastuvat kauniisti pimenevässä illassa. Ajatus piipahtaa ostoksilla kauppakeskuksessa on syntynyt jo ennen kuin Ratikka ehtii kaartaa päätepysäkille Ratinan eteen.

Heti sisälle astuessaan matkustaja huomaa suurelta led-näytöltä ajankohtaiset mainokset, jotka herättävät kiinnostuksen tutustua kauppakeskuksen yli sataan liikkeeseen. Kotona etukäteen kuvastosta kartoitetut lahjaideat sekä houkuttelevat promootiopisteet helpottavat joulupukin apureita työssään.

Jouluinen ja tehokas kampanja näkyy kauppakeskuksen tilojen ja myymälöiden lisäksi näyttävästi Tampereen kaduilla. Ripaus joulutaikaa on ripoteltu ympäri kaupunkia ja joulun valmistelut voivat alkaa.

Näyttävästi Ratikalla Ratinaan

Tampereen raitiovaunulinjat avautuivat käyttöön elokuussa 2021. PunaMusta tarjoaa mainostilaa raitiovaunujen digitaalisilla näytöillä ja sisältö- ja suunnittelupalvelumme auttaa loihtimaan tehokkaat mainosmateriaalit upeisiin toteutuksiin. Näyttävät Ratikan kokoteippaukset toteuttaa ammattitaitoisesti PunaMusta Coloro.

Jouluinen Ratikka (kuvan oikeudet kauppakeskus Ratinalla).

Ratikan päätepysäkki sijaitsee Ratinan edessä, joten Ratikan hyödyntäminen mainosratkaisuna oli luonnollinen valinta kauppakeskukselle.

”Olimme heti innoissamme Ratikan kokoteippauksesta! Toteutimme upean jouluisen Ratikan teippauksen sekä hyödynsimme kampanjassamme Ratikan digitaalisia näyttöjä”, kertoo Ratinan kauppakeskuksen markkinointipäällikkö Heidi Pitkämäki.

Jouluisen kampanjan vaikutukset olivat positiivisia ja kesällä 2022 Ratikassa nähtiinkin jälleen upea Ratinan kesäinen ilme, joka jatkui näyttävästi mainonnassa ja kauppakeskuksen ilmeessä. Vaikuttavat ulkomainonnan ratkaisut muiden markkinointitoimenpiteiden ohella ovatkin kasvattaneet upeasti Ratinan tunnettavuutta Tampereen seudulla.

Kirkasta mainontaa led-näytöillä

Kauppakeskus Ratinasta löytyy useita PunaMusta-yritysperheeseen kuuluvan PunaMusta Profilightin digitaalisia jättinäyttöjä kauppakeskuksen sisä- ja ulkopinnoilta. Ratinan suuri led-screen sisääntulon yhteydessä houkuttelee astumaan sisään ostoskeskukseen viestien kauppakeskuksen tunnelmaa. Kauppakeskuksen sisätiloista löytyvä näyttö on keskeisellä sijainnilla ja liikkuva kuva kiinnittää tehokkaasti ohikulkijoiden huomion.

Ledscreen toimii tehokkaana mainospintana.

Näytöt ovat Ratinassa monikäyttöisiä, sillä niiden avulla voidaan viestiä tehokkaasti ajankohtaisista kampanjoista tai esimerkiksi tapahtumien aikatauluista.

”Näyttöjen sisällöntuotanto on helppoa, sillä me toimitamme graafisen aineiston ja Profilight huolehtii aineistojen animoimisesta ja ylläpidosta. Yhteistyömme on sujunut mallikkaasti jo vuosia ”, toteaa Heidi Pitkämäki.

Kotimaiset laadukkaat mainospainotuotteet

PunaMusta painaa kauppakeskus Ratinan sesonkien mukaisesti ilmestyvät kuvastot kolme kertaa vuodessa: jouluisin sekä Ratina Shopping Festivaalien yhteydessä.

”Halusin valita kotimaisen toimijan, joka pystyy painamaan suuriakin määriä tarvittaessa nopealla aikataululla. Valintaani vaikutti myös kuulemani suositukset PunaMustan palveluista”, kertoo Heidi Pitkämäki.

PunaMusta on toteuttanut Ratinan kampanjamateriaaleja kauppakeskuksen ja liikkeiden tiloihin. Yhtenäinen kampanjailme houkuttelee ostoksille ja luo kauppakeskukseen tapahtuman tunnelmaa.

”Avaimet käteen -palvelu helpotti meitä kiireen hetkellä, kun saimme hoidettua kampanjamateriaalien asennuksen helposti ja vaivattomasti” iloitsee Heidi Pitkämäki.

Ratinan ja PunaMustan yhteistyö on jatkunut vuoksia ja kehittynyt näyttäväksi kokonaisuudeksi aina Tampereen kaduilla katseet kääntävistä Ratikan kokoteippauksista ja digitaalisista näytöistä kauppakeskuksen kampanjamateriaaleihin ja painotuotteisiin.

Ratinan kauppakeskuksen näyttävä mainonta houkuttelee ostoksille.
Ratinan joulukuvasto herättelee joulutunnelmaan (kuvan oikeudet kauppakeskus Ratinalla).
Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää referenssejä