Sisustusratkaisut ja lavastukset

Sisustamme ja somistamme toimistoja, hotelleja, ravintoloita, myymälöitä ja mitä tahansa tiloja, joissa kohtaat asiakkaitasi. Meillä on materiaalit ja keinot luoda tilaan toiveesi mukaan hämyistä metsätunnelmaa, raikasta rantaelämää tai mitä tahansa siltä väliltä.

PERSOONALLISET TILAT JA SISUSTUKSET TEKEVÄT VAIKUTUKSEN 

Miltä kuulostaa hotellihuoneeseen juuri sinun brändillesi personoidut tapetit, jotka tekevät vierailusta elämyksen? Ravintolaan voimme luoda erityislaatuista tunnelmaa sisustuksen, valaistuksen ja erilaisten brändielementtien keinoin. Tai mitä jännää sisältäisikään lasten unelmien leikkimaailma? 

Kerro meille millaisen fiiliksen haluat asiakkaille välittää, me luomme viihtyisyyttä, tunnelmaa ja oikeanlaisia elämyksiä suurkuvatulosteilla, valotauluilla sekä erilaisilla sisustuselementeillä. Laita asiantuntijoidemme luovuus töihin ja uskalla pyytää enemmän!

Toteutamme villitkin ideat sisustuksiin ja lavastuksiin kuten: 
  • seinätulosteet
  • valotaulut
  • erilaiset sisustuselementit
  • muotoon leikatut seinät
  • sisustuskalvot ja teippaukset.

Meiltä saat myös lavastukset tv-tuotantoihin 

Me autamme toteuttamaan erilaisia lavastuksia myös tv-tuotantoihin, studioihin, teatterin lavalle ja näyttämöille. Käytössämme on valtavasti erilaisia materiaaleja ja tekniikoita, joita yhdistelemällä voimme luoda upeita sisustuksia ja lavastuksia valaistuksia myöten.  

Tämän palvelun PunaMusta-yritysperheessä tarjoaa PunaMusta Coloro.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Muut näkyvyysratkaisumme kootusti