Teippaukset ja opasteet

Kun kaipaat lisänäkyvyyttä erilaisille pinnoille tai haluat brändätä arkisempaa kohdetta näyttävämmäksi, ratkaisu on brändi-ilmeen mukainen mainosteippaus tai opaste.

Mainosteippausten toteuttamisessa vain mielikuvitus on rajana

Toteutamme brändisi tyyliin sopivat kyltit ja opasteet, jotka auttavat asiakasta löytämään tiensä perille myymälääsi, tapahtumaasi tai johdattelevat tilojen sisällä oikean kohteen äärelle.

Meiltä saat muun muassa:
 • ikkunateippaukset
 • mainosteippaukset
 • bussipysäkkiteippaukset
 • valokaappien teippaukset
 • kaikkien kulkupelien kuten rekkojen, ratikoiden ja lentokoneiden teippaukset
 • brändätyt kyltit ja opasteet.

Mainosteippaukset ja tarrat elävöittävät minkä tahansa pinnan

Toteutamme innovatiiviset mainosteippaukset kaikkiin tarpeisiin – tinkimättömän laadukkaasti, parhaista materiaaleista. Saat teippaukset seinälle, lattiaan, kattoon tai ikkunaan, kaikkiin kokoihin ja muotoihin. Teippauksia ja tapetointeja on mahdollista toteuttaa myös PVC-vapaista materiaaleista, jotka ovat turvallisia vaihtoehtoja esimerkiksi kouluihin, julkisiin tiloihin ja hajusteherkkiin kohteisiin kuten sairaaloihin. Teippaamme myös lentokoneet ja sitä pienemmät kulkuneuvot, kuten rekat, autot ja ratikat vankalla ammattitaidolla. Lue lisää ajoneuvoteippaus-palveluistamme.

Mitä mainosteippauksella voi toteuttaa?
 • Ikkunateippaus on ulkomainonnan klassikko, joka toimii pienissä ja suurissa kohteissa.
 • Elävöitä arkisempia ikkunoita upeilla teippauksilla.
 • Järjestä lasiseinäisiin neuvotteluhuoneisiin tapaamisrauhaa esimerkiksi läpikuultavilla teippauksilla valoa estämättä.
 • Lattiateippaus ohjaa ja opastaa sekä siirtää huomion haluttuun suuntaan.
 • Painatetun teipin avulla voi toteuttaa mahdottomaltakin kuulostavia juttuja kuten vaikka puuseinää tai nahkaa imitoivaa pintaa.
 • Teippauksella voit muuttaa autosi liikkuvaksi mainokseksi.

Opasteet ovat tärkeä osa tapahtumaa

Opasteita tarvitaan kaikkialla, missä liikkuu ihmisiä. Brändiin sopivat kyltit ja opasteet auttavat asiakasta löytämään etsimänsä ja ne voivat toimia myös somisteina. Opasteita kannattaa täydentää digitaalisilla infonäytöillä. Tapahtumissa opasteiden tulee näkyä kauas. Esimerkiksi sisään- ja uloskäyntien, tapahtumalavojen ja tarjoilualueen tulee löytyä helposti ja opasteiden näkyä myös ihmismassan takaa. Opasteiden tulee olla riittävän kokoisia ja sijoiteltuina näkyville paikoille.

Kun haluat brändättyä näkyvyyttä teippauksiin ja opasteisiin, ota yhteyttä niin jutellaan.

Tämän palvelun PunaMusta-yritysperheessä tarjoaa PunaMusta Coloro.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Muut näkyvyysratkaisumme kootusti