Brändinhallinta

Markkinoinnin materiaalien hallinta voi olla haastavaa, kun tekijöitä on paljon ja aineistot ovat hajallaan. Valjastamalla digitaalisen aineistonhallinnan avuksesi vapautat avainhenkilöiden aikaa oleelliseen. Sujuvakäyttöinen, selainpohjainen Gredi Content HUB vahtii puolestasi, että brändi-ilme säilyy yhdenmukaisena kanavasta, toimipisteestä tai käyttäjästä riippumatta.

Sujuva brändinhallinta tekee tavoitteistasi totta

Kaikki yrityksestäsi kertova materiaali vaikuttaa siihen, millainen mielikuva brändistäsi syntyy. Gredi Content HUB -brändinhallintapalvelun avulla paitsi vahdit ja varmistat brändisi visuaalisen ilmeen yhtenäisyyden, myös muokkaat, jakelet ja julkaiset aineistoja turvallisesti ja helposti, ilman erityisosaamista. Brändi-ilmeesi mukaiset aineistot katalogista käyntikorttiin ja digitaalisiin sisältöihin löytyvät kaikki vaivatta samasta paikasta, personoituina ja ajantasaisina. Keskitetty digitaalinen aineistonhallinta säästää vaivaa ja aikaa, kun kaikki materiaali on jaettavissa samasta sijainnista, yhdellä sisäänkirjautumisella kaikille sitä tarvitseville. 

Brändinhallinta helpottaa työtäsi:
  • Brändin visuaalinen ilme pysyy yhtenäisenä
  • Aineistojen jakaminen ja muokkaus on vaivatonta
  • Aineistonhallinta on helppoa

Tämän palvelun PunaMusta-yritysperheessä tarjoaa Exove.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.