Kampanjalogistiikan palvelut

Mitä jos keventäisit omaa työlistaasi ja antaisit meidän hoitaa markkinointikampanjoidesi logistiikka-asiat puolestasi?

Tee kampanjoidesi logistiikasta sujuvaa joustavalla palvelullamme

Tarjoamme kampanjalogistiikan palvelua, jolloin huolehdimme tapauskohtaisesti kunkin markkinointikampanjasi materiaalien varastoinnista sekä logistiikasta aina tarpeen mukaan. 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hankimme ja lähetämme puolestasi markkinointikampanjaan tarvittavat tuotteet. Voimme esimerkiksi lähettää asiakaslahjana suklaalevyt saatekirjeen kanssa asiakkaille tai huolehtia lehden tilaajalahjojen hankinnasta, varastoinnista ja lähetyksestä puolestasi. Halutessasi voit itsekin hankkia materiaalit ja toimittaa ne meille lähetettäväksi.  

Palvelu voidaan yhdistää myynnin tai markkinoinnin automaatiojärjestelmiin, jolloin tapahtuma on täysin automatisoitu. Kun esimerkiksi asiakkaasi tilaa katalogin, tilaus lähtee varastostamme automaattisesti. 

Hoidamme puolestasi kampanjoihisi logistiikkapalveluna: 
  • materiaalien hankinnan
  • varaston hallinnoinnin
  • koko varastointilogistiikkasi ketjusta huolehtimisen
  • kampanjapalvelut esimerkiksi tilaajalahjojen lähetyksiin. 

Haluatko siirtää vastuun markkinointikampanjoidesi varastointilogistiikastasi meille ja säästää itse aikaa ja rahaa? Jutellaan, asiantuntijamme kertoo sinulle lisää.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.