Tapahtuma- ja näkyvyysmateriaalien suunnittelu 

Suunnittelemme ja toteutamme yritysilmeesi mukaiset näkyvyysratkaisut muun muassa tapahtumiin, ulkomainontaan, myymälöihin ja ajoneuvoihin.

Anna brändisi loistaa ja näkyä 

Missä haluat näkyä ja miten? Erityisesti tapahtumissa on mietittävä huolella, millaisen mielikuvan ja tunnelman haluat asiakkaille välittää. Erottuva messuosasto, luokseen kutsuva promopiste, tunnelmaan sopivat lavastukset sekä teippaukset, opasteet ja mainonnan materiaalit jättävät muistijäljen brändistäsi. Tapahtuman onnistuminen ei ole pelkästään ohjelman sisällöstä kiinni, vaan se on hyvin suunniteltu kokonaisuus, jossa me olemme tärkeä kumppani. Suunnittelun lisäksi saat meiltä myös materiaalien toteutukset.

Suunnittelemme muun muassa:
  • myymäläkonseptoinnit ja liiketilojen ilmeet
  • messu- ja tapahtumaosastojen visuaaliset ilmeet
  • autoteippaukset ja näyteikkunateippaukset
  • ulkomainokset ja tienvarsitaulut
  • laitamainokset ja muut tapahtumien näkyvyysmateriaalit. 

Olemme suunnittelun ykköskumppani 

PunaMusta on näkyvyyden kokonaisvaltainen kumppani, sillä saat meiltä samalla vaivalla koko tapahtumailmeen suunnittelun, rakenteiden tuotannon, kaikkien tapahtumassa tarvitsemiesi materiaalien suunnittelun ja painamisen sekä lisäksi materiaalien kuljetuksen ja varastoinnin yhdestä paikasta. Voit huomata, miten onnistuneesti ja vaivatta homma toimii. Meillä on tiivis tuotantoketju, jolloin mahdollisten muutosten tekeminen hoituu meidän kauttamme saumattomasti jokaiseen ketjun vaiheeseen eli asioiden hoitaminen on sinulle mahdollisimman helppoa. 

Katso myös näkyvyysratkaisumme tapahtumiin, tiloihin ja ulkomainontaan.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.