Ajankohtaista

PunaMusta Media otti vastaan Olympiakomitean arkiliikuntahaasteen

PunaMusta Media Oyj, Suomen Olympiakomitea ja Suomen Paralympiakomitea ovat olleet yhteistyökumppaneita jo usean vuoden ajan. Kumppanuus poiki hienon yhteisen työhyvinvointia ja toimintakyvyn parantamista tukevan tempauksen, kun Olympiakomitea heitti punamustamedialaisille arkiliikuntahaasteen, joka toteutetaan 1.–28.5.2023.

– PunaMusta Media tekee arvokasta uudisraivaajan työtä vastuullisuuden eteen ja on asettanut kunnianhimoisia tavoitteita muun muassa ympäristövastuuasioihin. Kaiken menestyvän toiminnan taustalla arvokkain resurssi ovat työntekijät, joten haluamme haasteella kiinnittää erityistä huomiota heidän hyvinvointiinsa. Kannustamme liikkumaan hyvää itselle ja valitulle lahjoituskohteelle, summaa Olympiakomitean asiakkuuspäällikkö Karri Koivu.

Haasteen aikana PunaMusta Media -konsernin työntekijöiden yhteinen tavoite on liikkua vähintään 2029 tuntia. Luvun perustana on PunaMusta Median vastuullisuustavoite, joka on olla hiilinegatiivinen konserni 2029. Jos yhdessä kerätty tuntimäärä toteutuu, PunaMusta Media lahjoittaa jokaista liikuttua tuntia kohden euron haasteessa mukana olevalle Suomen Paralympiakomitealle Maailman arvokkain pelipaita -kampanjaan aina 5 000 euroon saakka.

– Toimimme vastuullisesti edistämällä työhyvinvointia ja innostamalla arkiliikuntaan. Kannustamme liikkumaan työmatkoja polkupyörällä tai vaikka kävelemään osan matkasta. Meillä on viime vuonna lanseerattu työsuhdepolkupyöräetu, joka on otettu erittäin hyvin vastaan, kertoo PunaMusta Median toimitusjohtaja Arttu Sallinen, joka otti haasteen vastaan yhteisessä kick-off-tilaisuudessa.

Tänä vuonna monen nuoren mahdollisuus harrastaa, kilpailla ja tavoitella omia unelmiaan on uhattuna, ja kaikki Maailman arvokkain pelipaita -keräykseen lahjoittaneet henkilöt ja organisaatiot saavat nimensä paitaan, jonka täyttymistä nimistä voi seurata sivustolla www.paralympiarahasto.fi.

– Tämä on PunaMusta Medialta aivan mahtava tempaus, ja koemme työhyvinvoinnin edistämisen tällä yhteisellä tempauksella äärimmäisen tärkeäksi. Teemme kaikkemme, että saamme innostettua ihan kaikki liikkumaan, Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen tsemppaa.

Tutustu PunaMusta Median vastuullisuustavoitteisiin tuoreesta raportistamme.

PunaMusta Median arkiliikuntahaaste
PunaMusta Median arkiliikuntahaaste
Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia