Referenssit

Treenimaailma SixQ:n näyttävät suurkuva- ja audiovisuaaliset ratkaisut tarjoavat ennennäkemättömiä liikuntakokemuksia

Treenimaailma SixQ tuo uuden tuulahduksen ryhmäliikuntaan ja treenaamiseen. Syksyllä 2022 Kajaaniin avatun treenimaailman keskeisenä ajatuksena on ollut pohtia, miten ryhmäliikuntaa voisi uudistaa niin, että se kiinnostaisi enemmän asiakkaita. PunaMusta-yritysperhe oli apuna täysin uudenlaisen konseptin suunnittelussa ja toteutuksessa, jollaista ei ole aiemmin tehty Suomessa.

Ryhmäliikunnasta kokonaisvaltainen treenielämys

Näyttävässä ryhmäliikuntasalissa voi tuntea olevansa keskellä Pohjoista jäämerta. Uudenaikaisessa salissa ei ole lainkaan peilejä, vaan seiniä koristavat PunaMusta Coloron tuottamat massiiviset suurkuvatulosteet. Ryhmäliikuntasalin ensiluokkainen äänimaailma toteutettiin pisaranmuotoisilla kattokaiuttimilla sekä kahdella bassosubbarilla, jotka takaavat laadukkaan ja tasaisen äänentoiston salin jokaiseen kohtaan. Musiikin hallinnointi tapahtuu helposti ja langattomasti salin seinällä olevalla iPadilla.

Ryhmäliikuntasalin seiniä koristavat suurkuvatulosteet

Myös treenimaailman spinning-saliin on tuotu paljon erilaista tekniikkaa. PunaMusta-yritysperheeseen kuuluva PunaMusta Profilight toimitti saliin kokonaisvaltaisen AV-suunnitelman, joka sisälsi muun muassa videon, audion ja valaistuksen suunnittelun sekä toteutuksen. Tavoitteena oli luoda tila, jossa ohjaaja pystyy tuottamaan sekä uudistamaan sisältöä sekä antamaan asiakkaalle aina uudentyyppisen elämyksen. Seinän suuri led-screen, erilaiset valot sekä diskopallo antavat ohjaajalle vapauden tehdä omannäköisensä treeniohjelman sekä luovat treenaajille upean audiovisuaalisen liikuntakokemuksen.

Sujuvaa viestintää näyttöratkaisuiden avulla

Myös treenimaailman muihin tiloihin asennettiin PunaMusta-yritysperheen käteviä näyttöratkaisuita. Treenimaailman toiseen kerrokseen, ikkunan taakse, toteutettiin yli kymmenen neliömetrin kokoinen led-näyttö mainostamaan salia ohikulkijoille. Lisäksi käytäville sijoitettiin useita Digital Signage -näyttöjä, joilla pystytään esimerkiksi välittämään tarpeellista informaatiota asiakkaille. Kaikkien näyttöjen hallinnointi tapahtuu näppärästi verkon yli.

Suuri näyttö mainostaa treenimaailmaa ohikulkijoille

Treenimaailma SixQ:n onnistunut kokonaisuus uudistaa totuttua ryhmäliikunnan kaavaa Suomessa. PunaMusta-yritysperheen suunnittelemat ja toteuttamat ratkaisut luovat asiakkaille upeita treenielämyksiä, jotka innostavat liikkumaan. Näyttävät ja edistykselliset ratkaisut ovatkin keränneet paljon positiivista palautetta niin treenimaailman omistajilta, henkilökunnalta kuin asiakkailtakin.

– Tämä oli todella kiva projekti rakentaa PunaMustan kanssa ja olen todella tyytyväinen siihen mitä saimme aikaiseksi, summaa Treenimaailma SixQ:n yrittäjä Harri Suutari.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää referenssejä