Referenssit

”Luottokumppanit ovat tärkeitä tämän päivän kiireisessä arjessa”

Maailman johtava toiminnallisten lastenvaatteiden valmistaja Reima on tehnyt melkoisen kasvupyrähdyksen. Vuonna 1944 toimintansa aloittanut kotimainen lastenvaatemerkki on tätä nykyä globaali brändi, jota myydään jo yli 70 maassa, ja sen liikevaihdosta suurin osa tulee kansainvälisiltä markkinoilta.

Vaikka moni asia on vuosien saatossa muuttunut kasvun ja kehityksen myötä, on kivijalkamyymälöiden rooli Reiman toiminnassa edelleen merkittävä. Näin ollen myös erilaiset myymälämateriaalit näyttelevät tärkeää osaa, mitä tulee myyntityöhön, yritysmielikuvien luomiseen ja asiakkaiden informoimiseen.

Reimalla on paljon kerrottavaa, ja myymälöiden digitaaliset pinnat sekä painetut markkinointimateriaalit välittävät viestejä tehokkaasti eteenpäin. Erilaisilla digi- ja printtiratkaisuilla halutaan inspiroida ihmisiä ja kertoa kauden uutuuksista sekä tuotteiden ominaisuuksista. Vastuullisena yrityksenä Reima tahtoo myös informoida asiakkaitaan vaatteidensa hoidosta ja kierrättämisestä. Tätä tarkoitusta palvelee usein parhaiten tuttu ja tykätty printtiesite tai -ohje.

”Haluamme palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, ja ihmiset tykkäävät usein selata esitteitä ja lukea kirjallisia ohjeita. Harkitsemme tarkkaan, mitä painatamme printiksi ja teemme sen aina vastuullisesti”, kertoo Reiman Lotta Taipale.

Kun puhutaan vaatemerkistä, materiaaleja tulee päivittää monta kertaa vuodessa sesonkien vaihtuessa. Lisäksi erityyppisiä ja -kokoisia materiaaleja tarvitaan globaalisti toimivassa yrityksessä monilla eri kielillä. Materiaalien tarvevolyymi on siis suuri – siksi Reima kiinnittää erityishuomiota käyttämiensä printtien vastuullisuuteen. Saman arvomaailman yrityksen kanssa jakava PunaMusta onkin jo useamman vuoden ajan ollut Reimalle tärkeä kumppani. Painotalo on tuottanut ja toimittanut ympäristöystävällisiä tuotteita sekä Reiman Euroopan myymälöihin että erilaisiin tapahtumiin.

”Vastuullisuus on meille tärkeää ja on loogista, että arvomme kohtaavat kumppaneidemme kanssa. Arvostan PunaMustassa, että he ottavat ympäristöasiat vakavasti”, kertoo Taipale.

Ekologisuuden lisäksi materiaalien laadun tulee olla myös priimaa ja perillä ajoissa kampanjoiden tiuhan tahdin vuoksi. Materiaalitilausten jaksottuminen pitkin vuotta on osittain ennakoitavissa, mutta välillä järjestetään kampanjoita, joihin tarvitaan materiaalia nopsaan. Koppia kiireellisistä, jopa puolivalmiistakin, ideoista on pystynyt aina Taipaleen mukaan ottamaan Reiman oma yhteyshenkilö Peter, joka pitää langat hyvin käsissään ja pysyy mukana yrityksen vauhdikkaassa tempossa.

”Peter on panostanut paljon yhteistyöhömme. Hän ei ota vastaan vain excel- tilausta, vaan on aktiivisesti mukana tilausprosessissa ideoiden ja miettien kustannustehokkaita ja luovia ratkaisuja. Asiointi on helppoa, kun Peter auttaa löytämään oikeat toteutustavat”, Taipale toteaa.

Asiakkuuteen paneutunut yhteyshenkilö, joka hahmottaa ajoissa yrityksen tarpeet ja on helposti saatavilla, sujuvoittaa yrityksen toimintaa: Taipaleen mukaan yhteyshenkilö Peter esimerkiksi seuraa usein tuotannon puolella, että kaikki menee niin kuin pitää.

”Peter saattaa joskus bongata esimerkiksi virheen aineistostamme ja puuttuu asiaan. Hän on todellakin hands-on asenteella mukana”, Taipale hehkuttaa.

Palvelu onkin Taipaleen mukaan PunaMustan suurin kilpailuetu. Asioiden pitkälliseen pohtimiseen ja virheiden paikkailuun kun ei tämän päivän hektisessä maailmassa ole aina aikaa. Stressi vähenee huomattavasti, kun on luotettava kumppani, joka ymmärtää ja auttaa – sekä tarvittaessa joustaa.

”PunaMusta palvelee ja pyrkii löytämään asiakkaalle aina sen sopivimman ratkaisun. Se ei ole sellaista liukuhihnamyyntiä. Asiakkaaseen tutustutaan ja ymmärretään, mikä on tarve. Tällaiset luottokumppanit ovat tärkeitä tämän päivän kiireisessä arjessa”, Taipale toteaa.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää referenssejä