Ajankohtaista

Fuusion myötä Exovesta johtava digitaalisten ratkaisujen kumppani

PunaMusta Media -konsernin digitaalisen liiketoiminnan segmentin Exove Oy ja Gredi Oy fuusioituvat. Uuden yrityksen nimeksi tulee Exove.

Gredi Oy ja PunaMusta Media -konserniin kesäkuussa liittynyt Exove Oy fuusioituvat 31.12.2023. Uuden yrityksen nimeksi ja siten PunaMusta Median digitaalisen liiketoiminnan kasvubrändiksi tulee Exove. Gredi säilyy yrityksen brändin- ja aineistonhallintaratkaisun Content HUB:in sekä julkaisuautomaation tuotenimenä. Fuusioitu yhtiö työllistää yhteensä 112 kehittäjää, projektipäällikköä ja suunnittelijaa.

Uusi Exove tulee erottumaan markkinoilla asiantuntijapalveluiden, tuotteiden ja ylläpidon lisäksi erityisesti vihreiden verkkopalveluiden, saavutettavuuden ja tekoälyn hyödyntämisen edelläkävijänä. Lisäksi tätä digitaalisten palveluiden kokonaisuutta tulee täydentämään yritysperheeseemme kuuluvan RockOn Oy:n tuotetiedonhallintaratkaisut.

– Exoven ja Gredin yhteistyö on syventynyt nopeasti viime kuukausien aikana. Meitä yhdistävät arvot ja työkulttuuri. Etenkin asiakkaiden digitaalisen kasvun näkökulmasta yritysten tarjoomat muodostavat erinomaisen kokonaisuuden. Gredin tunnetut brändin- ja aineistonhallintaratkaisut sekä laaja kokemus verkkokaupoista ja Exoven syvä verkkopalveluosaaminen mahdollistavat monipuolisten verkkokokonaisuuksien rakentamisen, kertoo PunaMusta Median digitaalisesta liiketoiminnasta vastaava johtaja Lars Oehlandt.

Johtavaksi digitaalisten ratkaisujen toimittajaksi

PunaMusta Media Oyj muutti heinäkuun alussa segmenttiraportointiaan tukemaan tulevaisuuden kasvusuunnitelmia eriyttämällä näkyvyysliiketoiminnan ja digitaalisen liiketoiminnan omiksi segmenteiksi. Asiakkaiden näkökulmasta palvelut muodostavat liiketoiminnan suunnittelua ja arkea helpottavan kokonaisuuden.

– Digitaalisessa liiketoiminnassa rakennamme asiakkaidemme kilpailuetua toimimalla heidän digitaalisen kasvunsa vastuullisena kumppanina, PunaMusta Media Oyj:n toimitusjohtaja Arttu Sallinen toteaa.

Konsernin suunnitelmissa on tulevaisuudessa panostaa tekoälyä hyödyntäviin suunnittelu- ja tilauskanaviin, jotta asiakasyritysten polku strategisesta markkinointisuunnittelusta paino-, näkyvyys ja digitaalisten palveluiden toteutukseen sujuisi mahdollisimman saumattomasti ja automaattisesti.

– Rakennamme ratkaisuja, jotka yhdistävät vahvaa sisällöllistä, teknologista ja datan hyödyntämiseen perustuvaa osaamista asiakkaidemme menestymisen kiihdyttämiseksi ja heidän toimintaansa helpottamaan, Sallinen jatkaa.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia