Ajankohtaista

I-printin liiketoiminta siirtyy PunaMustalle

Olemme tänään 29.12. sopineet I-printin liiketoiminnan ostamisesta. Liiketoimintakauppa tapahtuu 1.1.2024, jolloin I-printin toiminta henkilöstöineen siirtyy PunaMustalle. I-printistä tutut yhteyshenkilöt jatkavat asiakkaidensa palvelua aivan kuten ennenkin, ja nyt koko PunaMusta-yritysperheen monipuolisen palvelutarjonnan laajuudessa.

PunaMustan palveluvalikoimaan kuuluvat perinteisten painotuotteiden ja näkyvyysratkaisujen, kuten myymälä- ja tapahtumaratkaisujen lisäksi erilaiset jättiscreenit ja visuaaliset näyttöratkaisut sekä näyttävät projisoinnit ja monipuoliset digitaaliset markkinointiratkaisut verkkopalveluista tuotetiedon hallinnan ratkaisuihin.

I-printistä tuttu yhteyshenkilösi on palveluksessasi aivan kuten ennenkin. Puhelinnumerot säilyvät samoina, ja uudet sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@punamusta.com.
Löydät heidän yhteystietonsa 1.1. alkaen täältä. Ota siis rohkeasti yhteyttä myös uusien tarpeiden tiimoilta!

I-Print aineiston siirto on jatkossa osoitteessa https://transfer.punamusta.com/

Sopimukset ja laskutus vaihtuvat PunaMustalle 1.1.2024 alkaen, eli jo tammikuun töiden osalta laskutus tulee hoitumaan PunaMustan toimesta.

Tutustu laajaan palvelutarjontaamme täällä.

Lämpimästi tervetuloa PunaMustan asiakkaaksi!

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia