Ajankohtaista

Kannustamme vastuullisuuteen ja mahdollistamme verenluovutuksen työajalla

Osana PunaMusta Media -konsernin vastuullisuustyötä haluamme kannustaa myös työntekijöitämme tekemään henkilökohtaisia vastuullisuustekoja. Mahdollistamme jatkossa verenluovutuksen työajalla kaksi kertaa vuodessa ja annamme näin mahdollisuuden auttaa konkreettisesti sairaalassa olevia potilaita. Konsernillamme on Veripalvelun Verenluovutus työajalla -sertifikaatti.

Verenluovutus mahdollistaa potilaiden hoidon ja turvaa terveyden- ja sairaanhoidon huoltovarmuuden Suomessa. Luovutettua verta käytetään esimerkiksi syöpä- ja leikkauspotilaille sekä onnettomuuksien uhreille suurten verenvuotojen yhteydessä. Luovutustarve on suuri ja potilaat tarvitsevatkin noin 700 verenluovuttajan apua joka arkipäivä. Yhden luovutuskerran verimäärä auttaa jopa kolmea potilasta

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia