Ajankohtaista

Keskisuomalainen-konserniin kuuluvan Lehtisepät Oy:n arkkipainoliiketoiminta siirtyy PunaMustalle

Olemme tänään 31.1. sopineet Keskisuomalainen-konserniin kuuluvan Lehtisepät Oy:n arkkipainoliiketoiminnan ostamisesta. Liiketoimintakauppa tapahtuu 1.2.2024, jolloin Lehtiseppien arkkipainoliiketoiminta henkilöstöineen siirtyy PunaMustalle. Tutut yhteyshenkilöt jatkavat asiakkaidensa palvelua aivan kuten ennenkin, nyt osana Punamustan henkilöstöä ja koko PunaMusta-yritysperheen monipuolista palvelutarjontaa hyödyntäen.

PunaMustan palveluvalikoimaan kuuluvat perinteisten painotuotteiden ja näkyvyysratkaisujen, kuten myymälä- ja tapahtumaratkaisujen lisäksi erilaiset jättiscreenit ja visuaaliset näyttöratkaisut sekä näyttävät projisoinnit ja monipuoliset digitaaliset markkinointiratkaisut verkkopalveluista tuotetiedon hallinnan ratkaisuihin.

Lehtisepistä tuttu yhteyshenkilösi on palveluksessasi aivan kuten ennenkin, nyt osana PunaMustan henkilöstöä. Puhelinnumerot säilyvät samoina, ja uudet sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@punamusta.com.

Löydät heidän yhteystietonsa täältä. Ota siis rohkeasti yhteyttä myös uusien tarpeiden tiimoilta!

Sopimukset ja laskutus vaihtuvat PunaMustalle 1.2.2024 alkaen, eli jo helmikuun digi- ja arkkipainotöiden osalta laskutus tulee hoitumaan PunaMustan toimesta.

Tutustu laajaan palvelutarjontaamme täällä.

Lämpimästi tervetuloa PunaMustan asiakkaaksi!

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia