Ajankohtaista

Laatu ja ympäristö keskiössä – ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaattimme uusittiin

Laadunhallinta sekä ympäristöasiat ovat tärkeä osa vastuullista liiketoimintaamme, jossa korostuvat järjestelmällinen johtaminen ja jatkuva kehittyminen. Paino- ja näkyvyysliiketoimintojemme pohjana laadunhallinta- ja ympäristötyössä ovat olleet jo vuosien ajan kansainväliset ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit. Uudelleensertifioinnin auditoinnit pidettiin PunaMusta-yritysperheessä alkukesästä, jonka myötä sertifikaatit uusittiin jälleen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi.

ISO 9001 on laadunhallinnan standardi, joka asettaa vaatimukset organisaation laadunhallinnan järjestelmälle. Standardi auttaa organisaatiota sekä parantamaan toimintansa laatua että osoittamaan hyvää laadunhallintaa. ISO 14001 -standardi keskittyy puolestaan kokonaisvaltaiseen ja tavoitteelliseen ympäristöasioiden hallintaan. Standardin avulla yritys voi parantaa ympäristöasioidensa hallintaa sekä edistää kestävää kehitystä.

Sertifikaattien myötä olemme määritelleet yhteiset toiminta- ja menettelytavat, joilla laatuun ja ympäristöön liittyviä asioita hallitaan. Lisäksi sertifioinnit tukevat toimintamme jatkuvaa kehittämistä, jotta pystymme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja odotuksiin. Sertifikaatit myös tukevat asiakaslähtöistä ajatteluamme sekä takaavat tasalaatuisen toimintamme sekä jatkuvan ympäristön huomioimisen.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia