Ajankohtaista

PunaMusta Profilight toteutti LED-screen -kokonaisuuden Yle Urheilun kisastudioon

Ylellä on jalkapallon EM-turnauksen ja Pariisin olympialaisten ajan käytössä tapahtumia varten rakennettu urheilustudio. PunaMusta Profilightin ammattilaiset toteuttivat studioon näyttävän LED-screen -kokonaisuuden. Kaarevan näytön leveys on peräti 18 metriä ja korkeus 4 metriä.

LED-screen Yle Urheilun kisastudiossa

Studiolähetyksissä käytetään tekniikkaa, jossa LED-screenin näkymä seuraa kolmiulotteisesti studiokameran liikkeitä ja hyödyntää lisätyn todellisuuden elementtejä (kuten augmented reality ja virtual reality). Näin studion reaalitapahtumat saavat taustan, joka reagoi siihen, miten studiossa kuvataan. LED-screeniksi on tässä tuotannossa valittu korkealla virkistystaajuudella valmistettu näyttö, joka on tarkoitettu VR-tuotantoihin. Tämä näyttö soveltuu monipuolisuutensa ansiosta myös tapahtuma- ja messukäyttöön, mahdollistaen ennennäkemättömiä näyttötoteutuksia.

– Projektina kokonaisuuden toteutus oli positiivisesti haastava, varsinkin kun otetaan huomioon näytön kaareva muoto. Me PunaMusta Profilightilla olemme aina innoissamme uusista haasteista, joita voimme toteuttaa yhdessä asiakkaan kanssa. Ylen ammattilaisten kanssa on ollut aina ilo toteuttaa tuotantoja, kiitos heille luottamuksesta, sanoo PunaMusta Profilightin toimitusjohtaja Mika Yli-Jyrä.

Tutustu PunaMusta Profilightin palveluihin.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia