Ajankohtaista

Meille on kunnia-asia huolehtia brändistäsi

Monessa mediassa on syksyn 2021 ajan näkynyt ja kuulunut PunaMustan ”Ympäristölupaukseni”-kampanja. Lupauksissa on mukana koko konsernin työntekijät, nimittäin meillä PunaMustalla vastuullisuus on tärkeä arvo sekä työssä että vapaa-ajalla.

Kampanja sai alkunsa, kun konsernin toimitusjohtaja Raimo Puustinen heitti haasteen henkilöstölle ja kysyi ”mikä on sun ympäristölupaus?”. Jokainen sai halutessaan antaa itselleen sopivan lupauksensa, ja niinpä kampanjaa varten perustettu Teams-kanava alkoi laulaa ja lupauksia sateli. Kampanja alkoi elää niin vahvasti ympäri konsernia usealla paikkakunnalla, että päätimme antaa työntekijöidemme kertoa kaikille, kuinka tärkeä arvo ympäristövastuu meille on, niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Meille on todellakin kunnia-asia huolehtia asiakkaamme brändistä vastuullisesti. Mitä vastuullisuus tarkoittaa PunaMustassa?

SEURAA PUNAMUSTAN SOME-KANAVIA

Ota kanavamme seurantaan LinkedInissä, Facebookissa ja Instagramissa, niin tulet jatkossakin näkemään tärkeitä ympäristölupauksia Emilialta, Matilta, Peteriltä ja muilta upeilta työntekijöiltämme. Ja tässä myös hyvä vinkki, miten saada oma henkilöstö innostumaan ympäristövastuusta. Jokainen voi pienelläkin teolla vaikuttaa.

#ympäristölupaukseni #ympäristövastuu #vastuullisuus

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia