Ajankohtaista

Merkittävä yhteistyösopimus Postin kanssa

PunaMusta Media Oyj on solminut Postin kanssa sopimuksen Postinen-tuotteen kokonaisvaltaisesta tekemisestä 1.6.2022 alkaen. Jo aiemmin olemme huolehtineet Postisen painamisesta ja nyt yhteistyö laajenee myös lajitteluun ja niputukseen. Postisen jakelu jää jatkossakin Postin hoidettavaksi.

Kaikkiin mainoskiellottomiin kotitalouksiin kahdesti viikossa jaettava Postinen on tehokas valtakunnallinen printtimedia, joka tavoittaa jopa 3,2 miljoonaa suomalaista.

”Kyse on konsernillemme merkittävästä uudesta mahdollisuudesta. Käynnistämme välittömästi rekrytoinnit palvelun tuottamista varten”, kertoo näkyvyys- ja painoliiketoiminnan johtaja Jari Avellan.

Postin postipalveluiden tuotannosta vastaava johtaja Sami Reponen on tyytyväinen yhteistyön syvenemiseen:

”PunaMusta on meille tuttu ja luotettava yhteistyökumppani, joka on tähänkin asti vastannut Postisen kääreen painamisesta. Tässä uudessa kokonaisratkaisussa saamme Postiseen liittyvän painamis-, lajittelu- ja niputuspalvelun yhdeltä toimijalta aiemman kolmen toimijan sijaan. ”

Postiseen voi ostaa mediatilaa mihin tahansa sen neljästä sivusta. Postisen välissä kulkevat myös osoitteettomat suoramainokset kaikkiin suoramarkkinoinnin salliviin suomalaiskotitalouksiin.

Lisätietoa Postisesta löydät kumppanimme Postin sivuilta.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia