Ajankohtaista

PunaMusta Media asetti kunnianhimoiset SBT-tavoitteet

PunaMusta Media -konsernin tavoitteena on vähentää päästöjään 42 prosentilla vuoden 2030 loppuun mennessä. Näin kuvailee PunaMusta Median markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja Mirka Lammi konsernin tavoitteita:

– Matkamme kohti tieteeseen perustuvia ilmastotavoitteita (SBT) alkoi, kun sitouduimme vuonna 2022 SBT:n mukaisten ilmastotavoitteiden asettamiseen. Kunnianhimoiset tavoitteemme on nyt asetettu ja jätetty Science Based Targets Initiativen arvioitavaksi.

– Asetimme absoluuttiset tavoitteet vähentää hiilidioksidipäästöjämme Pariisin ilmastosopimuksen 1,5 asteen mukaisesti. Käytämme vertailuvuotena vuotta 2022 ja sitoudumme vähentämään oman toiminnan suoria päästöjä sekä epäsuoria tuotteiden ja palveluiden hankinnasta syntyviä päästöjä vuosittain 5,25 %, joka on linjassa Pariisin ilmastosopimuksen mukaisten tavoitteiden kanssa, Lammi jatkaa.

Hiilidioksidipäästöjen määrätietoista vähentämistä on tehty PunaMusta Mediassa jo vuodesta 2018. Tieteeseen perustuvat tavoitteet -aloitteen (SBT) ovat toteuttaneet YK:n Global Compact -aloite, ympäristöraportointia edistävä riippumaton CDP-järjestö, Maailman luonnonvarainstituutti WRI ja Maailman luonnonsäätiö WWF. SBT:n tavoite on, että yritysten ilmastotavoitteet tuottavat merkittäviä päästövähennyksiä, Pariisin ilmastosopimuksen mukaisella kunniahimon tasolla.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia