Ajankohtaista

PunaMusta Media -konserni vahvisti visuaalisen näkyvyyden osaamistaan ostamalla 70 prosenttia visuaalisten näkyvyysratkaisujen, valaistusten ja projisointien osaaja Profilight Oy:stä

Tamperelainen visuaalisten näkyvyysratkaisujen, valaistusten ja projisointien osaaja Profilight Oy on juuri liittynyt konsernimme vahvuuteen. Tehty yrityskauppa täydentää tarjontamme kattamaan kokonaisvaltaisesti yleisötapahtumien, messujen, festivaalien ja julkisten tilojen näkyvyysratkaisut.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat nyt erilaiset jättiscreenit, liikkuvaa kuvaa hyödyntävät seinät, katot ja lattiat, rakennusten ulkovalaistukset ja näyttävät projisoinnit − aina laitteiden toimituksesta ja teknisestä suunnittelusta sisällöntuotantoon ja asennuksiin saakka.

Ja edelleen saat meiltä myymälä-, tila- ja tapahtumanäkyvyysratkaisujen monipuolisen valikoiman teippauksista ja jättibanderolleista sisustuselementteihin ja hyllypuhujiin – unohtamatta erikoisuuttamme, hiilineutraalia painotuotetta.

Yhdistynein voimin pääsemme tekemään upeita ja vielä entistä kattavampia ratkaisuja asiakkaillemme yhdistämällä Profilightin, PunaMusta PixMillin ja PunaMustan osaamiset yhdeksi kokonaisuudeksi. Mitä meiltä on puuttunut, Profilightilla jo on, ja toisinpäin – nyt vain luovuus on näkyvyysratkaisujen rajana.

Yritysosto tukee PunaMusta Media -konsernin uudistunutta strategiaa, jonka päämääränä on toimia yritysten kokonaisvaltaisten erottuvien markkinoinnin ratkaisujen kumppanina ja laadukkaiden digitaalisten palvelujen tarjoajana.

”Nyt meiltä saa yhdeltä luukulta kaikki yrityksen näyttävään ja laadukkaaseen näkyvyyteen tarvittavat elementit. Tavoitteemme on olla kokonaisvaltainen markkinointiratkaisujen kumppani asiakkaillemme, ja Profilight täydentää osaamisemme esimerkiksi tapahtumien, ostoskeskusten ja ulkomainonnan ratkaisuissa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat nyt perinteisten näkyvyysratkaisujen, kuten myymälä-, tila- ja tapahtumaratkaisujen lisäksi erilaiset jättiscreenit, liikkuvaa kuvaa hyödyntävät seinät, katot ja lattiat, rakennusten ulkovalaistukset ja näyttävät projisoinnit − aina laitteiden toimituksesta ja teknisestä suunnittelusta sisällöntuotantoon ja asennuksiin saakka”, kertoo PunaMusta Median näkyvyys- ja painoliiketoiminnan johtaja Jari Avellan.

Ota siis rohkeasti yhteyttä myös uusien tarpeiden tiimoilta!

Tutustu Profilightiin täällä ja pörssitiedotteen yrityskaupasta löydät täältä.

Kuvatekstipaikka – lorem ipsum dolor sit amet tämä on kuvateksti
Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia