Ajankohtaista

PunaMusta Media tukee lasten harrastamista

PunaMustan emoyhtiö PunaMusta Media Oyj haluaa olla mahdollistamassa tulevien vuosien aikana mahdollisimman monen juniorijoukkueen toimintaa tukemalla työntekijöidensä lasten urheilujoukkueita. Konsernillemme on tärkeää tuoda iloa lasten arkeen ja huomioida monipuolisesti erilaisia joukkueita eri paikkakunnilta.

Joukkueita sponsoroidaan kaksi kertaa vuodessa. Jokainen joukkue saa 200 euron sponsorirahan, jonka he voivat hyödyntää joukkueen toiminnan kehittämiseen. PunaMusta Median markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja Mirka Lammin mukaan sponsorirahan jakamisesta haluttiin tehdä koko konsernia koskeva käytäntö, jolla saadaan mahdollisimman laajasti hyvää aikaan ympäri Suomen.

– Korona vaikutti laskevasti lasten ja nuorten liikkumiseen Suomessa ja halusimme osaltamme olla vaikuttamassa tähän positiivisessa mielessä, Lammi taustoittaa.

– Samaan aikaan konsernissamme ei ollut läpinäkyvää tai selkeää tapaa tukea työntekijöidemme lasten harrastuksia, mutta näitä oli silloin tällöin pyydettäessä tuettu. Jotta pystyisimme tukemaan laajemmin, läpinäkyvämmin ja tasapuolisemmin työntekijöiden lasten joukkueita, päätimme tehdä siitä avointa ja systemaattista niin, että kaikilla punamustamedialaisilla olisi tasapuolinen mahdollisuus hakea sponsorointia lastensa joukkueille.

Sponsoroitavien joukkueiden valinnassa huomioidaan, että mahdollisimman monen eri lajin juniorijoukkue saa tukea ympäri Suomen. Mukaan valitaan niin tyttöjen, poikien kuin sekajoukkueiden edustajia. Joukkueiden esittelyihin kuvineen voit törmätä PunaMustan ja Karjalaisen somekanavilla. Tämän lisäksi joukkueet saavat käyttöönsä varusteisiin kiinnitettävät tarrat tai ommeltavat merkit osoituksena tuesta.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia