Ajankohtaista

PunaMusta-perheen Gredi laajentaa automaattitaittopalveluihin

PunaMusta-yritysperheen brändinhallinnan supersankari Gredi Oy on tänään ostanut lahtelaisen Thero Design Oy:n julkaisuautomaatioliiketoiminnan.

Gredin Content Hub -palvelussa brändit hallitsevat, muokkaavat, jakelevat ja julkaisevat erilaisia markkinoinnin, myynnin ja viestinnän materiaaleja ja digitaalisia aineistoja. Palvelun avulla asiakkaan brändi-ilme säilyy yhdenmukaisena läpi yhtiön, myös esimerkiksi ulkomaisissa toimipisteissä tai jakelijoiden käytössä.

Solmitun kaupan myötä, tuoreiden grediläisten siivittämänä, Gredi pystyy automatisoimaan julkaisujen taittoon liittyvän aineiston- ja tuotetiedonhallinnan entistä laajemmassa mittakaavassa. Automatisointi tarjoaa asiakkaille selkeää lisähyötyä – tietojen luotettavuutta, helppoa hallintaa ja nopeutta.

Esimerkiksi tuotekatalogien ja hinnastojen taittovaiheessa iso osa tarkkuutta ja resursseja vaativasta tietojen manuaaliseen kopiointiin liittyvästä rutiinityöstä pystytään korvaamaan automaatiolla linkittämällä tuotedata Content Hub -palvelusta, Excel-tiedostosta tai tuotetietojärjestelmästä suoraan taitettavaan julkaisuun.

– Kun perinteinen copy/paste-vaihe jää pois, tuotetietojen taitto on tehokasta, virheettömämpää ja jopa viime hetken muutosten tekeminen varmempaa. Tuotetiedon automatisointi ei myöskään vaikuta julkaisun ilmeeseen, kertoo PunaMusta-yritysperhettä luotsaava PunaMusta Oy:n toimitusjohtaja Jari Avellan.

Liiketoimintakauppa on osa PunaMustan ja Gredin emoyhtiö PunaMusta Media -konsernin strategiaa, jonka visiona on tuottaa asiakkaille kokonaisvaltaisia erottuvia ratkaisuja markkinoinnin tarpeisiin tehden sen loppukäyttäjälle helpoksi.

Tuotetiedon automatisointi tuo helppoutta ja säästöä PunaMusta-yritysperheen asiakkaille, ja on uusi askel konsernin strategian mukaisen vision saavuttamisessa. Kaikki Gredin palvelut ovat saatavilla myös PunaMustan myynnin kautta.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia