Ajankohtaista

PunaMusta vastaa jatkossa Paralympiakomitean paino- ja esitysmateriaaleista

Suomen Paralympiakomitea ja PunaMusta ovat aloittaneet yhteistyön Paralympiakomitean painotuotteiden ja muiden esitysmateriaalien tuottamisessa. Yhteistyön myötä PunaMusta tarjoaa tehokkaat työkalut brändin ja aineistojen hallintaan, tilaamiseen sekä digitaaliseen julkaisemiseen. Yhteistyön tärkeimpänä yhteisenä nimittäjänä on vastuullisuus ja erityisesti ympäristövastuu, joka on yksi PunaMustan keskeisimmistä arvoista.

Yhteistyön myötä PunaMusta tarjoaa Paralympiakomitealle ja sen jäsenistölle mahdollisuuden valita ympäristöystävälliset, täysin hiilineutraalit painotuotteet, johon yritys on päässyt toiminnastaan aiheutuvien päästöjen jatkuvalla vähentämisellä sekä pienellä kompensaatio-osuudella. PunaMusta tarjoaa lisäksi digitaalisesti saavutettavat julkaisut ja lomakkeet, jotka ovat sujuvasti myös esimerkiksi näkö- ja kuulorajoitteisten käytettävissä.

PunaMustan kaikki paperille painettavat tuotteet ovat saatavilla hiilineutraaleina, ja alkuvuodesta yritys siirtyi painamaan lähes kaikki mainospainotuotteet ja viestinnän materiaalit automaattisesti hiilineutraaleina kaikille asiakkailleen. Näiltä osin yhteistyö vie käytäntöön olennaisella tavalla Paralympiakomitean uutta vastuullisuusohjelmaa. Tänä vuonna yhteistyö mahdollistaa esimerkiksi Suomen paralympiajoukkueen viihtyisää ilmettä Tokion kisakylässä sekä uuden, vihreän Liikuntamaa-messutapahtuman konseptoinnin Tampereelle 28.-30.10.2021

Lue Paralympiakomitean vastuullisuusohjelma tästä

Lue PunaMusta Median vastuullisuusraportti vuodelle 2020 tästä

PunaMusta Oy tarjoaa yritysnäkyvyyden ja painamisen palvelut sanoma- ja aikakauslehtien painamisesta graafiseen suunnitteluun, mainospainotuotteisiin, brändinhallinnan työkaluihin ja suurkuvaratkaisuihin. Yritys tarjoaa tehokkaita työkaluja brändin ja aineistojen hallintaan, tilaamiseen sekä digitaaliseen julkaisemiseen. Kaikki paperille painettavat tuotteet ovat saatavissa 100-prosenttisesti hiilineutraaleina, ja ympäristövastuu on yrityksen keskeinen arvo.

Suomen Paralympiakomitea on valtakunnallinen urheilu- ja liikuntajärjestö liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisille sekä elinsiirron saaneille ja dialyysissä oleville henkilöille. Paralympiakomitean tehtävänä on kehittää ja koordinoida suomalaista vammaisurheilua ja liikuntaa matalan kynnyksen harrastamisesta aina kansainväliseen huippu-urheiluun saakka.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia