Ajankohtaista

PunaMusta-yritysperhe otti mittavan digiharppauksen ostamalla ohjelmistoyritys Exoven

Emoyhtiömme PunaMusta Media Oyj osti 31.5.2023 digitaalisia palveluja ja ratkaisuja tarjoavan Exove Oy:n. Kauppa yli kaksinkertaistaa digitaalisen palvelukehityksen ammattilaisten määrän konsernissamme. Exoven liikevaihto vuonna 2022 oli 6,3 miljoonaa euroa, ja se työllisti keskimäärin 77 henkilöä.

Exove on suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, joka auttaa digitaalisten palveluidensa avulla asiakkaitaan liiketoimintansa kasvattamisessa. Exoven digitaalisilla ratkaisuilla on välitön vaikutus asiakkaiden liiketoimintaan asiakasymmärryksen, datan ja teknologian yhdistelmällä. PunaMusta Media -konsernin visiona on tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisia erottuvia ratkaisuja markkinoinnin tarpeisiin ja kasvunsa tueksi, sekä yhdistää kaupankäynti kivijalassa ja digitaalisessa ympäristössä yhdeksi läpinäkyväksi, mitattavaksi kokonaisuudeksi ja yhdenmukaiseksi brändikokemukseksi PunaMusta-yritysperheen yhtiöiden osaamisen yhdistelmällä.

– Yrityskauppa on merkittävä askel yhtiömme vision saavuttamisessa. Aiemmat yritysostomme Gredi ja RockOn tekivät meistä johtavan toimijan brändinhallinnan sekä tuotetiedon hallinnan palveluntarjoajana. Exove-kauppa nostaa digitaaliset palvelumme aivan uudelle tasolle ja vahvistumme erityisesti ohjelmisto- ja verkkopalveluosaamisen saralla. Asiakkaillemme olemme nyt kokonaisvaltainen ja erittäin uskottava kumppani kaikissa digitaalisissa kasvua vauhdittavissa tarpeissa, kertoo PunaMusta Media -konsernin toimitusjohtaja Arttu Sallinen.

Exoven palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa digitaalisten palvelujen ja ohjelmistojen suunnittelu-, kehitys-, integraatio-, analytiikka- ja tukipalvelut, jotka ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaisesti. Yhtiö palvelee myös konsultoinnin saralla auttaen asiakkaitaan selkeyttämään liiketoiminnan tarpeet analysoimalla teknisten ratkaisujen nykytilan ja laatimalla näiden pohjalta arkkitehtuurin ja tiekartan kokonaisvaltaiselle, kasvua tukevalle digitaaliselle kehitykselle. Exove kehittää digitaalisia palveluita eri toimijoille pörssiyhtiöistä startupeihin ja mediataloista julkisiin toimijoihin. Sen asiakkaita ovat muun muassa Neste, Sanoma, Tampereen kaupunki ja Rukakeskus.

– Digitaalisen palvelukehityksen ammattilaisten määrä yhtiössämme kasvaa yrityskaupan myötä merkittävästi, noin 50:stä lähes 130:een asiantuntijaan. Digitalisoituvassa maailmassa tällä on suuri merkitys tulevaisuuden kilpailutilanteeseen vastattaessa, kertoo Sallinen.

– Asiakkaitamme ajatellen PunaMusta-yritysperheen palvelukokonaisuus on nyt kattavuudessaan ainutlaatuinen. Digitaalisen kasvun tarpeiden lisäksi pystymme palvelemaan asiakkaitamme kaikissa heidän brändinäkyvyytensä tarpeissa uniikilla tavalla verkkopalvelu- ja ohjelmisto-osaamista, analytiikkaa, tuotetietoa ja perinteisiä näkyvyysratkaisuja yhdistäen. Olemme ainoa toimija Suomessa, jolta tällaista kyvykkyyttä löytyy ja erittäin innoissamme mahdollisuuksista, joita pystymme nyt asiakkaillemme tarjoamaan.

PunaMusta Media Oyj:n näkyvyys- ja painoliiketoiminnan muodostamaan PunaMusta-yritysperheeseen kuuluvat nyt meidän, eli PunaMustan, lisäksi tapahtumien ja yritysnäkyvyyden ratkaisujen ammattilainen PunaMusta Coloro, valaistusten ja digitaalisten näyttöratkaisujen osaaja PunaMusta Profilight, verkkopalvelujen, brändinhallinnan ja digitaalisen aineistonhallinnan ammattilainen Gredi, tuotetiedon hallinnan rokkitähti RockOn sekä tuore tulokkaamme Exove.

Ole rohkeasti yhteydessä myös uusien tarpeiden osalta omaan asiakasyhteyshenkilöösi!

Lisätietoa Exovesta löydät täältä ja pörssitiedotteen aiheesta täältä.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia