Ajankohtaista

Tavoitteenamme tietoturvallisuusstandardi ISO 27001

PunaMustalla on tehty puolitoista vuotta töitä sen eteen, että tietosuojaan liittyvä toimintamme arvioidaan, dokumentoidaan ja auditoidaan ja nyt viimeisessä vaiheessa pyrimme varmistamaan, että tietoturvallisuuden hallintajärjestelmämme (ISMS) noudattaa ISO 27001 -standardia. Matkan varrella olemme järjestäneet tietosuojan ja kyberturvallisuuden koulutuksia henkilöstöllemme. Tavoitteenamme on kansainvälinen ISO 27001 -standardi, joka määrittelee tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän vaatimukset mahdollistaen riskien arvioinnin sekä tarvittavien ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisen.

Standardi sisältää neljätoista tarkasteltavaa kohdetta, jotka jokaisen standardin mukaisesti toimivan on toteutettava. Nämä kohteet sisältävät muun muassa organisaation toimintaympäristöä, johtajuutta, suunnittelua, tukitoimintoja, itse toimintaa, suorituskyvyn arviointia ja jatkuvaa parantamista koskevia vaatimuksia. Suojaaminen, turvallisuus ja jatkuvuuden hallintaan liittyvät toimet ovat osa standardia.

Olemme suunnitelleet auditointien tuloksena havaitut täydennystä vaativat toimenpiteet ja seuraavaksi jätämme suunnitelmamme arvioitavaksi ja toivomme läpäisevämme standardin vaatimukset.

– Työstämme on jo nyt ollut hyötyä asiakkaillemme, kun olemme voineet esittää suunnitelmamme ja dokumentoidut tekemisemme tietosuojan ja kyberturvallisuuden osalta, kertoo tietohallintopäällikkömme Atso Norppa.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia